Първи снимки на дъщерята на Славея Сиракова

Настоящият председател на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, вчера навърши 57 години. Няма никакво съмнение, че най-големия подарък за рождения си ден тя получи предварително от своята дъщеря Славея, която преди броени дни даде живот на първата си рожба, правейки легендата на българския спорт баба за втори път.

Сега, за личния празник на своята майка, Славея сподели първи снимки на новороденото бебе, въпреки че лицето му остава скрито за зрителя, понеже тя е решила да го прикрие с помощта на емоджита. Фотографиите, които качи в социалната мрежа, са придружени от мили пожелания, написани от името на малката Емили.

"Честит Рожден Ден, мила бабо! Искам да ти кажа колко те обичам и колко много се радвам, че вече съм при вас. Изпращам ти много целувки и скоро пак да дойдеш да ме видиш, защото виж каква хубава дата си избраха мама и тати да си ме приберат", гласят думите към двете изображения, от които става ясно, че детето е изписано от родилното отделение именно навръх рождения ден на Раева.

"Обичам ви повече от всичко на света! Добре дошла вкъщи малка, изящна, порцеланова Емили! Бъди здрава, силна, умна, добра, красива, смела, вдъхновена, изпълнена с любов и смелост!", написа Илиана на свой ред, включвайки се в множеството коментари към публикацията.

А какво си пожела за хубавия повод бившата гимнастичка? Ето какво сподели тя в своята официална Фейсбук страница:

"Днес навършвам 57 години.

Благодаря на Бог и Съдбата си за всичко изживяно, защото всичко е урок за Осъзнаване и Промяна.

Благодаря за щастието, с което ме дарява семейството ми! За любовта и силата, която получавам от него!

Обичам ви безкрайно!

Благодаря на художествената гимнастика, която ме е сграбчила във вихъра си и безмилостно, но перфектно жонглира със сетивата ми, емоциите ми, волята ми, силата ми, страха ми, гнева ми, вярата ми и душата ми!

Всичко написано е неоспорим факт и аз съм дълбоко благодарна!

Истината обаче днес е, че като всеки чувствителен човек съм превзета от страха, който е парализирал света, както и от причината, която го породи. Винаги съм си пожелавала нещо на рождения си ден.

Днес пожеланията ми ще са за всички!

Затова пожелавам на всички и на себе си да оценим величието на Живота, да станем по-добри, да обичаме повече и да уважаваме повече! Да се смирим и да се обърнем към истинската си същност на Човеци, за да успеем да преодолеем тежкото изпитание, което ни сполетя.

Нищо не е по-силно от Любовта и Доброто!

Нека излезем по-светли и силни от този тежък урок! Нека това чудовище прибере пипалата си бързо и остане зад гърба ни!

На 57 години много рядко се обръщам назад към миналото си. Всъщност, почти не го правя. Винаги съм обичала настоящето и съм била устремена към бъдещето. Затова днес ще пожелая всичко това, което е толкова страшно и ужасно бързо да се превърне в минало. Хората да се усмихнат, да преоткрият живота и светът в който живеем да стане по-добър.

Толкова вълшебства има около нас, на които сме обърнали гръб, устремени в битието, което ни погубва.

Ще успеем, ще се справим и ще продължим!

Пожелавам на всички и на себе си Здраве, Любов и Светлина!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица