Радващи промени за Телците, Стрелците в хармония с близките си - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Честито Възкресение Христово! В празничния ден емоцията ви е породена от опита ви да се защитите срещу нападките на вашите колеги, че отказвате да работите по-бързо. Не създавайте проблеми, а се заемете със задачите си. Не отказвайте допълнителна работа, която да ви носи добри приходи, ако сте сигурни, че ще се справите до обед. В отношенията си близките ви цари хармония. Не я съсипвайте с ината си в празничния ден. Великден е, споделете го с близките си. Вечерта си легнете рано и ако прецените, че сте уморени, по-добре се откажете от секса.

ТЕЛЕЦ

Честито Възкресение Христово! Предстоят ви изненадващи, благоприятни и радващи ви промени въпреки празничния ден. Не се колебайте да ги приемете, защото ви носят успех и в личния живот и на работното място и стабилизират позициите, които сте си извоювали. Бъдете отговорни към думите и действията си. Справяте се отлично с нови служебни задачи и впечатлявате с успехите си. В семейните отношения цари хармония и разбирателство. Не проявявайте характерното за вас недоволство. Великден е! Бъдете добри и обичливи. Не спекулирайте с чувствата на другите. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Честито Възкресение Христово! Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си, заредете се с добро настроение в празничния ден. Не се повлиявайте от мнението на непознати хора. Очакват ви финансови успехи, ако избегнете негативното влияние на ваши злонамерени колеги и не се съгласявате да се включите в предложена от тях дейност. Вечерта на Великден ще ви изненада романтична среща, ако не сте семейни или сериозно обвързани. Внесете хармония в семейните отношения. Сексът е добра възможност за изглаждане на недоразуменията ви, ако все още сте влюбени в интимния си партньор.

РАК

Честито Възкресение Христово! Приемете предложението на ваш колега да се заемете с допълнителна работа, въпреки че деня е празничен. Ще ви донесе добра печалба. Не влизайте в спор, който ще доведе единствено до конфликти. Използвайте възможността за запознанства. Не е желателно да пътувате. Ще си развалите настроението заради неуспех, който не сте предвидили. През целия великденски празничен ден си почивайте в компанията на семейството и с любимите ви хора. Сексът днес трябва да е съобразен с факта, че ако не вземете предпазни мерки ще ви изненада неочаквана бременност.

ЛЪВ

Честито Възкресение Христово! Заредени сте с желание да работите активно в празничния ден. Ако искате да избягате от семейните си задължения след края на работния ден, проблемите ви са гарантирани. Не пътувайте. Вашата мнителност и притеснение, че не сте оценени отново ще се превърнат в причина за професионални проблеми в днешния ден. Романтичните запознанствата на Великден са разочароващи. Избягвайте ги. Необвързаните имат шанс да срещнат своята половинка. Не отказвайте да си доставите мигове на сексуална наслада. Жените да се предпазват от нежелана бременност.

ДЕВА

Честито Възкресение Христово! Предпазете се от загуби в празничния ден, които ще се наложи да покривате с финансовите постъпления през следващите дни. Не допускайте разправии в семейството заради пари и не ги прахосвайте без причина! На работното място блеснете със знания и възможности, като не се занимавате с губещи времето ви разговори. Очаквайте приходи, ако сте търговци. Запознанствата няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка, ако се случат на Великден. Ще се окажат неподходящи. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако вече сте семейни.

ВЕЗНИ

Честито Възкресение Христово! Запознанствата в празничния ден ви разтоварват, но се постарайте да не проявите щедрост като плащате сметките в заведенията. Бъдете отговорни към парите си. Трудностите са предизвикани от ваши действия. Обмислете само тези начинания, които са печеливши за вас. Отложете всички задачи, ако не ви носят бъдещи приходи. Прекаленото вживяване в личните ви проблеми изнервя и вас и близките ви, а е Великден. Вечерта си останете у дома. Позволете на Доброто да възкръсне в отношенията ви. Сексът няма да ви достави удоволствие. Не правете нищо насила, за да не съжалявате след това.

СКОРПИОН

Честито Възкресение Христово! Очакват ви непланирани служебни промени точно в празничния ден. Ще се разочаровате от отношенията на ваши близки, които не знаят какво точно искат, но все вие сте виновните за провалите им. Нервността ви е във ваша вреда. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, свързани с професионалните ви планове, а и няма как да ги разрешите днес. Бъдете внимателни с близките си ако сте се сърали да празнувате Великден. Не изнервяйте интимния си партньор с претенциите и съмненията си. Ревността ще ви попречи да изживеете мечтаните сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Честито Възкресение Христово! Ще се наложи, въпреки че деня е празничен, да се отдадете изцяло на работата си и на неотложни делови срещи. Концентрирайте се в задълженията си и успехът няма да ви изостави. Справете се със служебните си задачи до обед. Деловите срещи са затруднени, но след обед можете да ги осъществите успешно. Отношенията с близките ви са хармонични. Внимавайте да не ги съсипете с проявата на капризи, мили дами, осолено на Великден. Несемейните жени имат шанс да срещнат своята половинка. Семейните жени да не се впускат в изневери, ако мечтаят да изживеят незабравими сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Честито Възкресение Христово! Не допускайте грешки и проблеми в отношенията си заради емоцията и ината си в празничния ден. Приемайте критиката. По-добре в този ден направете крачката към примирие, ако сте се изпокарали. Вашият стремеж към печалба ще ви донесе добри резултати. Работете упорито и гонете целите си без да се разколебавате. Общуването с интимния ви партньор е затруднено на Великден заради нежеланието ви с търпение да изслушвате чуждото мнение. Въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, не се хвърляйте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Честито Възкресение Христово! Вместо в празничния ден да си печелите врагове заради преумората, която ви притеснява, премълчавайте и не спорете заядливо с вашите приятели и близки. Запознанствата са полезни. Възможни са сериозни финансови загуби, които са свързани с желанието ви да пилеете без причина парите си. Не са изключени и разговори за неподходящи инвестиции. Отложете семейните разговори за друг ден. Време е да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка, но не на Великден. Сексуалният ви живот е проблемен. Причината е във вас, защото си внушавате, че не сте достатъчно привлекателни и желани.

РИБИ

Честито Възкресение Христово! Странично влияние може да съсипе отношенията ви в семейството в празничния ден. Интригите на ваши съседи не са останали незабелязани от брачната ви половинка. В материално отношение ви очакват успехи. Възможни са непредвидени разходи, свързани със семейството ви, но за съжаление създаващи предпоставка за финансови загуби. Бъдете внимателни с любимите си хора, Великден е, празнувайте с доброта в сърцата. Постигнете взаимно разбирателство. Разочарованията от импулсивно предизвикан сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате измамени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп