Министър Каракачанов: Генерал Боцев беше мъж на честта и боец

Българите, блокирани в хотел в Тенерифе: Надяваме се да си тръгнем днес

Няма положителни проби за коронавирус у нас

Проф. Иво Кременски: Коронавирусът със сигурност ще мине през България, но има безпрецедентна подготовка

Турция вече няма да спира потока от сирийски бежанци към Европа

Канада спира охраната на принц Хари

Даниела Симеонова, директор на Професионалната гимназия по строителство „Кольо Фичето“ в Бургас, пред „Труд“: Добрият учител строи мостове до учениците и родителите им

Стивън Сегал глобен с над 314 000 долара

Три държави в Европа съобщиха за първи случаи на коронавирус

Спад в новите случаи на коронавирус в Китай

Японският премиер обеща да защити икономиката от влиянието на коронавируса

Анкара отговори с бомбардировки след смъртта на 22 турски войници в Сирия

Ето какво ни носи времето днес

Мачовете и спортът по телевизията днес, петък, 28 февруари 2020

На 28 февруари 2020 да почерпят

Разказват за храненето през социализма в читалище „Надежда” в Търново Участват и ученици от Гимназията по туризъм и Хуманитарна гимназия

Лекция на тема „Храненето при социализма и днес” с лектор Павлина Владева, която е ръководител на Клуб по битова култура в читалище „Надежда” във Велико Търново, ще се проведе на 17 май в културната институция.

Събитието се организира с активното участие на ученици от Професионална гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ и ученици от Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий” в старата столица.

През март в читалище „Надежда” стартира първата от серията лекции по проект „Вкусът на времето”, която запозна със Средновековната българска кухня, а през април аудиторията бе запозната с темата за храненето в селото и града.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.