Ралица Паскалева предаде псевдо продуцент на ФБР

Измамникът искал да я прави порно актриса

Мъж с дебело криминално досие й обещал по 1000 долара на ден

Излъгал я е, че снима филм за трафика на хора

Звездата от “Откраднат живот” Ралица Паскалева прати ФБР по петите на американец с криминално досие, представящ се за филмов продуцент и предлагащ участия в мегапродукции за много пари на млади актриси от Европа.

Тя се свързала с мъжа във връзка с кастинг за роля, какъвто той твърдял, че провежда. Обещавал заплащане от по 1000 долара на ден. Обяснил, че филмът е мегапродукция по темата за трафика на хора, която щяла да се снима в различни държави в Европа и отвъд Океана.

След разговора си с въпросния мъж, Ралица решава да провери какъв е той и дори онлайн имало информация за дебелото му криминално досие. Цялата информация, която успяла да събере, накарала Паскалева да звънне директно във ФБР, от където започнали разследване.

Половинката на волейболиста Теодор Салпаров предполага, че ако се беше вързала на офертата за филм, щеше да стане част от трафик на жени с цел снимане на порно.

Паскалева в момента е в майчинство, след като през лятото роди сина си Максим. Тя води преговори да се върне в “Откраднат живот”, като съвместява участието си с гледането на малкия. Тя сподели, че много трудно се е възстановила след раждането, но вече се чувства добре.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица