Раците да бъдат предпазливи, а Везните - по-тактични - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Не се надявайте, че без да сте активни и отговорни ще успеете да заслужите по-висока заплата от допълнителни задачи, които опитвате да приключите бързо. Днешният почивен ден ви дава възможност да се докажете, но разума си. Завършете започнатите служебни задачи до края на деня и обмислете новите си идеи, но не се опитвайте да надскачате възможностите си. Денят не е добър за обявяване на годеж, скъпи дами, по-добре го отложете за утре. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на партньора си в леглото.

ТЕЛЕЦ

Отложете планираните делови срещи и служебни заседания, планирани от вашите колеги и началници за днес, ако се чувствате неподготвени. Още до обед в почивния ден обсъдете предстоящите разговори, свързани с инвестиции или допълнителни приходи от съвместен бизнес. Ще се справите с финансовите си затруднения. Усмихвайте се, радвайте се и на най-малките красиви мигове през този ден. Вечерта бъдете сред семейството си. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, само защото сте изнервени.

БЛИЗНАЦИ

Чувствате се напрегнати и изтощени, въпреки че Съдбата ви поднася възможност да блестите със знанията и уменията си и да впечатлите околните. Запомнете, че пред вас е един изключително успешен почивен ден, в който ще блеснете с новаторските си умения и ще докажете, че за вас няма непреодолими препятствия. Ще научите за приходи. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Не се опитвайте да измъкнете от любимия си признание, че ви изневерява. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви.

РАК

До обед в почивния ден преценете кои вашите колеги не бива да участват в новите ви проекти, защото са проявили безотговорност към общите ви служебни задължения. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на тези, които ви ласкаят колко сте неотразими, но точно те не винаги са подходящи за ваши довереници. Бъдете внимателни. Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма, мили жени. Знаете, че любовта е вашето най-добре лекарство. Сексуалните удоволствия, които ви очакват вечерта ще премахнат напрежението натрупано през деня.

ЛЪВ

Планираните делови разговори за почивния ден ще ви донесат успехите, на които се надявате. Ако сте на ръководен пост, не проявявайте некоректност към подчинените си. Проявете толерантност към вашите колеги, ако са допуснали грешка и не са ви предупреди. Имат желание да я поправят. Помогнете им със съвети. В личен план не е изключена нова романтична връзка. Изяснете семейните си отношения. Жените да очакват запознанство. Семейните могат да се отдадат на интимните мигове и сексуални наслади. Несемейните жени да преценят дали са готови за това.

ДЕВА

Успешните ви изяви през тази седмица са причина в почивния ден да ви направят предложение за нова, отговорна и желана от вас професионална позиция. Не се обвързвайте с делови партньори, без да сте ги проучили. Можете да постигнете с успех целите си на работното си място, ако приемете помощ от колегите си. Изкушени сте от впечатляващ мъж. Не изневерявайте, особено ако сте обвързани с друга любов. Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте, че сексът е необходим и на двама ви. Не търсете сексуални наслади извън дома си.

ВЕЗНИ

Не са изключени проблеми в общуването с вашите колеги, ако още от сутринта в почивния ден сте ги повикали неочаквано на работа и сте ги натоварили със задачи. Въпреки това успехът е с вас. Проявете такт и коректност и не бъдете егоисти, ако някой иска да го освободите от непосилно задължение. След работа се приберете у дома или се срещнете с интимния си партньор. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията.

СКОРПИОН

Ваш приятел може да ви подскаже нови идеи. Те ще намалят напрежението, което ви следва от сутринта в почивния ден, но не ви прави впечатление, защото сте си поставили отговорна цел. Бъдете сигурни в крайния успех на начинанието. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за приходи. Вечерта, дори и да сте били на работа през деня, си останете у дома, хапнете вкусно и се усамотете с любимия си, който има желание да се отдадете на интимни мигове и на чувствата си. Сексът ще ви достави удоволствие.

СТРЕЛЕЦ

Успехът ви следва в почивния ден и е крайно време да вземете кардинални решения за промени, които може да се окажат неудобни за вашите колеги. Важното е, че са добри за вас. Работете уверено, за да жънете успехи. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. Работата ви спори, въпреки че според вашите самовнушения не сте в добра форма. Не пропускайте да се приберете по-рано, за да имате време и за интимни мигове. Несемейните жени могат да срещнат голямата си любов. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитва желание за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

В отлична форма сте и може да отхвърлите много от задачите си, въпреки че деня е почивен. Избегнете запознанствата с хора, които целят да ви използват и след това да се дистанцират. За да заслужите по-голямо признание на собствените си възможности се захванете с нова задача, не се притеснявайте от нищо и следвайте уверено пътя си. В семейството имате потребността да се усетите свободни и да се радвате на простор за изява и действие, но това не е знак, че разнообразието и свободата ще са и в семейните ви отношения. Не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Вашите запознанства са неуспешни, а и преценката ви е неправилна. Избегнете ги и вашият почивен ден ще премине в спокойна работа, обещаваща ви финансови успехи. Причината да сте напрегнати е породена от нежеланието ви да проявите разбиране към вижданията на колегите ви. Въздържайте се от противопоставяне. Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящия партньор, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

РИБИ

Постигнете разбирателство с вашите колеги и подчинени за начина на работа в този почивен ден, за да не се налага да изоставате с поставените ви срокове. Ще разговаряте с вашите началници, но този път разговорите са във ваша полза и ще изяснят в дългосрочен план подкрепата, която ще получите. Проблемите ви може да са породени от емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп