Раците да защитят интересите си, Скорпионите да очакват приходи - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Въпреки почивния ден стабилизирайте постигнатото на работното място, особено ако е свързано с финансовото ви състояние. Анализирайте прецизно в детайли новите си планове. Предпазвайте се от интригите на ваш колега. Ако работите в сферата на банковото дело и финансите не подписвайте финансови документи. Създават ви проблеми данъчни документи. Влюбените могат да споделят чувствата си. Не пропускайте тази възможност. Вечерта ще изживеете незабравими романтични мигове, съчетани с невероятни сексуални изживявания, каквито и вие самите не сте очаквали.

ТЕЛЕЦ

Повлияни от емоцията в почивния ден ще допуснете грешки на работното място. Не се включвайте в рискована сделка, само защото ви я предлага ваш приятел. Отложени задължения изискват да се заемете незабавно с тях, дори и ако работите в дома си. Очаквате финансови постъпления, но непредвидени разходи ще погълнат част от спечеленото. Можете да ги избегнете. Не се впускайте в любовни авантюри, за да мъстите заради съмненията, че интимния ви партньор ви е изневерил. Поговорете и изяснете всичко свързано с причината за съмненията си в изневяра. Сексът ще ви сближи, дори и ако сте се скарали.

БЛИЗНАЦИ

Не се намесвайте в този почивен ден в спор между вашите колеги, безсмислено е. Няма как да им помогнете да надмогнат егото си. Нека си се карат - право на личен избор. Задачите ви изискват пълна концентрация, за да бъде успехът с вас и да се доволни от постигнатото. Запазете спокойствие. При делови срещи бъдете изключително тактични даже и ако разговаряте по скайп. Ако си почивате имате да чистите, да подреждате и да готвите. Вечерта отидете с любимия си на ресторант, ако карантината заради вируса е отменена. Не прикривайте чувствата си. Сексът трябва да бъде желан и от двама ви, ако искате да ви бъде приятно.

РАК

Защитете интересите си, дори и ако се наложи в почивния си ден да докажете чужди пропуски. Стремежът ви към промяна е засилен, но може да се окаже с непредвидими последствия, ако сте прибързани. Пригответе се за задгранично пътуване. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако спорите и искате да го откажете, но в смутната обстановка те сами ще го отложат. Запознанствата ви в личен план могат да прераснат в сериозна интимна връзка, стига да търсите вече партньор за цял живота. Вечерта създайте романтична обстановка в дома си, дори и ако сте уморени, а сексът ще ви достави удоволствие.

ЛЪВ

Склонни сте на познанства в почивния си ден, но те може така да ви обсебят, че да забравите за професионалните си задължения. Бъдете отговорни към себе си. Не рискувайте! Бъдете търпеливи и премълчавайте пред колегите си, особено ако са решили, че днес не им върви и си търсят оправдание в околните. Не го ли сторите ви очакват проблеми на работното място. В този ден не се изкушавайте да уговаряте романтични срещи, ако не сте опознали добре човекът, който ви привлича. По-добре е известно време да си общувате мобилно, а когато сте сигурни, че искате да се видите очи в очи, уговорете срещата.

ДЕВА

За огромна изненада на вашите колеги и в почивния ден ще се справите с трудностите, блокирали тяхната работа и пречещи да получите очакваните финансови постъпления навреме, а те са ви необходими. Не ви съветвам да пътувате. На работното място не бъдете прекалено упорити и инатливи и приемете критиката от ръководството, дори и да не е градивна. Можете с лекота да направите някои промени в личният си живот, мили дами. Ключът към успеха е в умението ви да прощавате на близките си. Не проявявайте ревността си, за да не съсипете вечерта с интимния си партньор и сексуалното удоволствие да си остане мечта.

ВЕЗНИ

Начинанията ви носят успех и признание, ако в почивния ден имате на кого да разчитате. Не спорете с вашите колеги и не им доказвайте правотата си, след като отказват да чуят аргументите за отказа ви да ги подкрепите. Не започвайте импулсивно изпълнението на нови задачи на работното място, ако са от значение за бъдещите ви професионалните успехи, за да не се провалите. В този ден ви е невъзможно да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате пред всички, обсебени от един чаровник. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора.

СКОРПИОН

В почивния ден очаквайте приходи, които ще озлобят вашите приятели. Прекалено натоварени сте с работа, а вашите колеги трудно ще издържат на напрежението. Следобед ще ви оставят сами да жънете успеха. Избягвайте контактите, заради опасността да се изпокарате с непознати хора и да създадете напрежение в отношенията. Очаквайте отлични финансови постъпления. Вечерта се приберете у дома или отидете на романтична среща с любимия си. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като, ако сет семейни, можете да откажете гостуване при приятели и да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

За вас е от огромно значение да си наложите спокойствие в почивния ден, ако искате са работите по план. Така сами ще си гарантирате успех в начинанията и при провеждане на разговори за сътрудничество и ще получите признание. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Признанието и приходите ще ви зарадват и ще ви възвърнат изцяло самочувствието. Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Интимните ви контакти изискват крайна предпазливост, защото сте податливи на инфекции.

КОЗИРОГ

Честност и доверчивост ви пречат да осъзнаете, че в почивния ден около вас има неприятели. Начинанията няма да ви донесат очаквания успех. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи. Избегнете проблемите си на работното място. каквото и да сте планирали през деня, вечерта бъдете с любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Възобновете прекъснатите делови отношения, ако сте допуснали грешка и едва сега я осъзнавате. Предпазливостта в този почивен ден ви помага да избегнете трудностите. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Следобед трудно ще вземете правилно вярното решение. Не са изключени разочарования, ако сте прекалено доверчиви. В този ден бъдете внимателни с близките си. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор. Проблемите ви в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие.

РИБИ

Вашите отношения на работното място са причината за напрежение в почивния ден. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, която ще ви донесе добра печалба. Ще получите известие от държавна институция което ще ви зарадва. Задължителният анализ на изпълнените задачи до момента е във ваша полза. Умението ви да се справяте със задълженията си ще ви донесе приходи. Запознанствата в личен план могат да прераснат в сериозна връзка. Романтична среща ще засили желанието ви за създаване на семейство. Вечерта бъдете мили, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилия се във верността ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп