Раците да не уговарят сделки, Козирозите да не предприемат нищо - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Предстои ви изпълнен с противоречия ден и натоварен. Сутринта може да се ядосате, че ви пречат да реализирате плановете си заради капризите на ваш колега. Пригответе се за неочаквани полезни промени. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще ви зарадва в началото на следващата седмица. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите. Вредите на отношенията си.

ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за рутинни занимания, въпреки че за вас те са по-скоро досадни. Ще преодолеете трудностите с лекота. Ако сте коректни ще изясните проблемите с колегите си без много усилия. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Всичко започнато следобед ви носи успехи и финансова стабилност. Семейните ви отношения се нормализират след голяма пауза и неразбирателство. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

БЛИЗНАЦИ 

Не са изключени неочаквани обрати на Съдбата. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да ви задоволят. Добре е да потискате желанието си да критикувате и да обиждате колегите си. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят големи неприятности с вашите подчинени. Несемейните да очакват предложение за брак, което не е изненадващо. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

РАК 

На първо място стабилизирайте постигнатото. Целеустремеността ви и творческият подход ще доведат до добри резултати в работното ви място. Не уговаряйте сделки, за да не се провалите. Подвластни сте на проблеми на работното място, на интриги, заради неумение да признаете собствени си грешки, които затрудняват приближаването ви към целта. въпреки това може да се справите. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си и се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Вашето умение да контактувате и оптимизмът ви ще ви донесат успехи на работното място. В личен план ви грозят проблеми. Не са изключени непредвидени разходи, породени от исканията на вашите близки. Въпреки, че не ви се работи в този ден се постарайте да сте отговорни, защото вашата намеса е от значение за авторитета ви. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора.  По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада, но изяснете къде е проблема.

ДЕВА

Можете да поставите началото на новите си задачи, които ще ви донесат признание и материални успехи. Денят позволява да уговорите нови сделки. Заемете се сериозно със задълженията си на работното си място. Тези от вас, които са управители на свой бизнес, да внимават с разходите, за да не нарушат без да искат финансовата си стабилност. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка, появили се привидно от нищото, но всъщност причината е опита да командвате в дома си. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.

ВЕЗНИ

Не допускайте лошото настроение да попречи на успехите ви. През целия ден сте във властта на емоцията. Не пътувайте! Няма да имате успех при разговорите, а са възможни проблеми и с пътната полиция. Ще имате възможност за публична изява, която може да ви представи пред вашите колеги в нова светлина. Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия. Нямате причина да отказвате интимните мигове.

СКОРПИОН

Приемете новите предложения за работа, дори и да ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Това е залогът за бъдещите ви успехи. Разчитайте на интуицията си. Не се отказвайте от начинанията. Проблемите, ако ги имате, са заради отказ да признаете грешките и слабостите си. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Деня е благоприятен за осъществяване на всичките ви искрени мисли и цели. Поставете без прибързаност началото на нови занимания. Привидно разсеяни и неуверени в себе си, жънете успех на работното място. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Следобед в почивния ден посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията. Не се отдавайте на изневери и секс извън семейството, защото ще съжалявате горчиво още в следващите дни.

КОЗИРОГ

Не предприемайте нищо. Ако се наложи да водите телефонни разговори със задгранични партньори, ги отложете. Възвърнете си надеждата, че ще завършите започнатото. Ще имате възможност да уговорите подписването на важен договор и да се отправите на път. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка. Оправете бързо отношенията си защото сексуалният ви живот е пред пълен провал.

ВОДОЛЕЙ

Ако се налага да сте на работното си място, ще осъществите неочаквани познанства с потенциални нови делови партньори, обещаващи ви бъдещи професионални успехи. Пътувайте, ако прецените, че ви носи полза, вместо да се захващате с ремонти в дома или в офиса си. Помислете за нови възможности, чрез които да обогатите знанията си. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

РИБИ

Оказвате силно влияние върху хората от обкръжението си. Със сигурност някои неуспехи в последно време са ви съсипали нервите, но сте осъзнали, че те са ви дарили с нова опитност. Проявете търпение и сдържаност. Финансовите загуби и неочаквани трудности са породени от липсата на отговорност от ваша страна. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините на интимния си партньор.

Коментари

Задължително поле