Рейян от "Вятърничав" ще летува с гаджето

Годеникът на Ебру Шахин нае луксозна вила в Чешме

Годеникът на известната турска актриса Ебру Шахин - баскетболистът Джеди Осман, я изненада приятно, пише информационното издание на Geje. Той е наел луксозна вила в курорта Чешме за 350 хиляди лири, за да прекара лятото там с любимата си.

Ебру била приятно изненадана и според нея  най-много се впечатлила не от луксозната вила, а от факта, че годеникът й успял да предвиди достатъчно време за съвместна ваканция."Шокиран съм, че с неговия график Джеди успя да отдели време за двама ни и да планира романтично бягство от шумотевицата", каза Ебру.

Ебру и Джеди имат връзка от миналата година, като за романсът им за първи път се заговори през февруари 2020-а. 26-годишният Джеди Осман е успял да стигне до най-доброто баскетболно първенство в света - Национална баскетболна асоциация на САЩ (НБА) и играе за отбора на Кливланд Кавалиърс.

До края на снимките на сериала "Вятрничав" Ебру Шахен и екранният й партньор Акън Акъньозю (Миран), бяха подложени на постоянен тормоз от страна на феновете на поредицата, защото смятаха, че двамата биха били идеална двойка и в живота.  

Ебру Шахин се събуди известна още след излизането на първите епизоди от поредицата "Вятърничав", ролята която се превърна в "щастлив билет" за актрисата. Успехът на сериала, излъчващ се и по българския ефир всяка делнична вечер от 22.00 часа по Диема Фемили, премина границите на Турция. Още в началото поредицата спечели много високи рейтинги, както в родината си, така и в чужбина. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица