В София предстоят обработки срещу комари и кърлежи

Премиерът: Моят приятел, бившият френски министър Патрик Деведжиян, почина от COVID-19

Общинските съветници от БСП в Бургас предлагат мерки за защита на гражданите и бизнеса

Скочиха цените на лимоните и джинджифила във Велико Търново Поскъпването е заради повишеното им търсене за профилактика срещу коронавируса

Брюксел готви промени в дългосрочния бюджет на ЕС до 2027 г.

Няма кой да обере плодовете и зеленчуците във Великобритания На Острова търсят 90 000 селскостопански работници от Източна Европа

Роналдо и „Юве“ без заплати за 4 месеца

Задържаха за 72 часа нарушител на задължителната карантина в София Отказал да подпише формулярите при пристигането си на Летище София

Д-р София Ангелова: От усложнения от свински грип у нас загинаха много млади хора

Клоп обвини УЕФА в криминално престъпление

Министър Ангелкова: Ще има фалити на туроператори, ако тази ситуация продължи над 3 месеца

Сухиндол почете жертвите от Балванската битка

Мощно сърце пулсира в ретро красавец След 70 години в производство Morgan Plus Four излиза в нов модел

Седмичен медицински дайджест: Пандемията Специално издание на "Труд" за инфекцията COVID-19

Осма жертва на коронавируса у нас 51-годишна жена почина в Благоевград

Ремонтираха Пенсионерския спортен клуб „Нове” в Свищов

Членуващите в Пенсионерски спортен клуб „Нове” – Свищов отпразнуваха обновеното си помещение. Те поканиха за свой гост кметът на Общината Генчо Генчев, когото посрещнаха по стар български обичай с погача.
Председателката на клуба Митка Кърчева отправи големите си благодарности към кмета на Свищов и към цялото ръководство на Общината. Тя разказа как преди няколко месеца е отправила голямата молба към градоначалника за извършване на ремонтни дейности на помещението, което се намира в бившия Битов комбинат.

„Подът ни беше от изгнил паркет, сега е заменен с нов ламинат. Обновени са изцяло прозорците в помещението. Преди не смеехме дори да ги отворим, за да не стане някоя беля“, разказа Митка Кърчева. До броени дни клубът ще бъде обзаведен с климатик и нови щори.
„Благодаря Ви, че спазихте всяко свое обещание и сега ние имаме обновено помещение. Вие спечелихте сърцата ни и ние сме много благодарни“, каза в словото си още Митка Кърчева и подчерта колко е впечатлена, че Общината е намерила начин да подпомогне не само техния, но всички пенсионерски клубове в града.
Кметът от своя страна сподели, че възрастните хора са „нашите родители и за тях винаги трябва да се грижим”. Той обеща на пенсионерите от ПСК „Нове”, че вниманието към тях ще продължи и занапред, и им пожела да прославят с успехите си и занапред Свищов.
Генчо Генчев поднесе комплект подаръци, сред които книга и юбилейна значка за 140-годишнината от Освобождението на Свищов.
ПСК „Нове” бе основан преди 5 години. Днес членската маса на клуба е от 70 човека. Клубът добива все по-голяма популярност в страната със своите успехи в различни спортни дисциплини.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.