На 18 юни 2019 да почерпят

Макрон призова за диалог с Иран и призова Техеран към търпение

Българският език е петият по популярност в „дарк нет“

Премиерът Борисов е провел телефонен разговор с генералния секретар на ООН Двамата са обсъдили борбата с климатичните промени и опазването на околната среда

Мъжете съжаляват за пропуснат секс, жените – за случил се

Масов бой пред Съдебната палата в центъра на София

Ядрените сили с по-модерни арсенали Москва разполага с 6500 срещу 6185 за САЩ

Част от черешите в Сливенско остават необрани заради ниски изкупни цени

Френски милиардер купи аукционната къща на Sotheby’s

Най-голям ръст при заемите до 250 хил. лв.

Суперкомпютър като на НАСА догодина в България (обзор) Технологията ще бъде използвана в медицината, фармацевтиката, автомобилната индустрия, строителството, от климатолози, спецслужби и др.

Могерини: Доверието в ЕС ще пострада, ако не започнем преговори с Македония и Албания

Бившият египетски президент Мохамед Морси почина в съда

Деница Златева: Не съм очаквала такава буря заради оставката на Нинова

Няма македонска нация преди 1944 г. Гоце Делчев в писмата си пише, че е българин

Ремонтът на моста в Куклен започва това лято

Кметицата на Община Куклен Мария Белчева се надява още това лято да започне и да се извърши ремонта на моста, който единствено свързва двете части на града.

„Имаме уверение от АПИ, че скоро ще осигурят финансиране за ремонта, защото мостът е тяхна собственост“, заяви кметицата Мария Белчева. Техническият проект за ремонт е готов, а до реконструкцията се стигна, след като парче от разширението на моста с размери 1 метър на 50 сантиметра пропадна.

„Става въпрос за пропадане на преходната плоча от разширението на моста, която осигурява прехода от асфалтовата пътна настилка към съоръжението. Устоите на моста и гредите са здрави, проблемът е в пътната плоча, защото през годините всеки е правил дъждоприемни шахти, като е пробивал самата настилка и след всяка зима дупките са се разширявали“, коментира главният инженер на Община Куклен Тодор Лозанов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. ДО КМЕТА НА КУКЛЕН: И ЕДИНСТВЕНАТА АСФАЛТИРАНА УЛИЦА В С.ГЪЛЪБОВО ОБЩ.КУКЛЕН СЪЩО ПЛАЧЕ ЗА РЕМОНТ-ЛУНАТА И МАРС ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО РЯПА ДА ЯДАТ В СРАВНЕНИЕ С ТАЗИ УЛИЦА-УЖАСНА Е С ДУПКИТЕ!!!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.