На 18 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 18.11.2019

Алхимията – наука или магьосничество

Кларинетът – кармата на фамилия Димитрови Три поколения проправят пътя на музикалния инструмент в България

Георги Дерменджиев: Гледаме напред Капитанът Ивелин Попов може и да отложи оттеглянето си от националния

Еврото помага на Германия да не се превърне в Япония

Трето наводнение за седмица във Венеция

Без привилегии за имигрантите от ЕС Ще се чакат 5 г. за социални помощи и ще се плаща допълнителна такса за здраве

11 души бяха ранени при стрелба в кафене в Одрин

Суецкият канал навърши 150 години (ИНФОГРАФИКА) Идеята била замислена още от фараоните

България с исторически успех над Чехия

Израел, САЩ, Германия, Италия и Гърция проведоха военни учения за борба с руските С-400

Половината учители излизат в пенсия

Кметът Фандъкова награди Тео Ушев за принос към културата на София

Съсипаха от подигравки певицата Андреа заради фотошоп Освен недостатъците по лицето си заличи и зърното

Ремонт на улиците, нов облик на „Кайсиева градина”, спортен комплекс

“Владислав Варненчик” е район в развитие и пример за успешно и динамично обновяване на градската среда – с нови улици и булеварди, зелени площи, нови паркинги и пешеходни зони. Управленската програмата на досегашния кмет и кандидат на ГЕРБ за нов мандат Иван Портних надгражда свършеното досега.

Част от проектите включват пълно обновяване на „Кайсиева градина“ – след успешния пилотен проект за облагородяване на IV микрорайон. Ще бъдат ремонтирани улиците и междублоковите пространства, втори микрорайон ще има нови паркоместа, детски и спортни площадки, озеленяване.

Предстои да бъде завършен спортният комплекс, който включва изграждане на открити площадки за футбол, баскетбол, спортна площадка за волейбол и тенис на корт, фитнес, скейтпарк, тенис на маса, детска площадка. За първи път Владиславово ще има спортна зала с 400 седящи места.

Инвестициите продължават в културната и образователна инфраструктура – с ремонт и обзавеждане на Народно читалище „Петко Рачев Славейков 1928”. Предстои изграждане на културно-спортен център с басейн и киносалон в ОУ „Стоян Михайловски”.

Община Варна има проектна готовност за строителство на нов корпус с четири групи за 100 деца в ДГ “Приказка”.

Досегашният кмет и кандидат на ГЕРБ за втори мандат Иван Портних и досегашният районен кмет и кандидат на ГЕРБ за втори мандат Николай Костадинов

Продължават ремонтните дейности на уличната инфраструктура – на бул. „Света Елена“. Планирани са рехабилитация и разширение на бул. “Цар Освободител”, ремонти на ул. “Д-р Петър Дертлиев”, ул. “Димитър Пешев”, ул. “Д-р Емил Станчев”, разширение на бул. “Константин и Фружин” от магазин Джъмбо до бул. “Цар Освободител”, отчита Николай Костадинов, досегашен кмет и кандидат на ГЕРБ за нов мандат начело на район „Владислав Варненчик”.

Предстои изграждане на рампа за качване на АМ „Хемус“ от бул. „Сливница”. Проектите, инициирани от Иван Портних за следващите четири години, включват още ремонт и реконструкция на ул. „Янко Мустаков“ – в участъка от бул. „Света Елена“ до бул. „Константин и Фружин“; ремонт на алеи от бул. „Константин и Фружин“ – към детска градина „Първи юни“, от бул. „Константин и Фружин“ до ул. „Янко Мустаков“ и от бул. „Света Елена“ до СУ „П. К. Яворов“. Заделени средства ще има и за улично осветление – по ул. „Шести септември“, ул. „Цанко Церковски“ и селищно образувание “Ментеше“, предвижда програмата на Иван Портних, кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна, с номер 43 в бюлетината.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.