Решетки за рецидивист, опитал да изнасили баба

22-годишен добруджанец със 7 присъди зад гърба си за кражби и побои влиза отново в затвора за 8 години и половина за опит да изнасили пенсионерка.

Решението на районните магистрати в Генерал Тошево бе окончателно потвърдено от Добричкия окръжен съд, съобщиха от пресцентъра на апелативната прокуратура във Варна. Емил Радославов извършил гнусното дело в условията на опасен рецидив. На 4 септември 2015 г. привечер след продължила цял ден разпивка с приятели той отскочил от дома на майка си в с. Бежаново до къщата на 84-годишната й съседка. Заварил я сама. С обяснението, че е лекар и ще я преглежда, пияният младеж натиснал немощната жена на леглото и започнал да се гаври с нея. За късмет след малко на вратата потропал братът на жертвата.

Емил набързо се облякъл и хукнал навън, като обяснил на госта, че се отбил да купи ракия от комшийката. Тя обаче през сълзи разказала на роднините си за преживения ужас, а те подали сигнал в полицията.

Насилникът бързо бил задържан. Според заключението от съдебно-медицинска експертиза Емил наранил жертвата си с подкожен имплант в половия орган. Тя страдала от деменция, но ясно съзнавала извършените издевателства, които я наранили не само физически, но и психически, показали резултатите от съдебно-психиатричната експертиза.

Коментари

Задължително поле