Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

На 20 октомври 2019 да почерпят

Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

РИОСВ-Пазарджик издаде наказателни постановления за 32 500 лева

пари

Експертите от Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в Пазарджик са съставили от началото на 2017 година 4 акта и са издали 10 наказателни постановления, с които са наложени 3 глоби и 7 имуществени санкции в общ размер 32 500 лв.

За първите 100 дни на годината инспекторите от РИОСВ-Пазарджик са извършили 62 контролни проверки в 52 промишлени обекта и са дали 19 предписания за отстраняване на констатирани нарушения. Предприети са действия по 9 сигнала, постъпили на „зеления“ телефон на инспекцията.

На „Трейс България“ АД е съставен акт за извличане на скално-земни маси от отвал „Изток“ на закрития рудник „Влайков връх“ в село Елшица без проведена процедура по оценка за съвместимост и в нарушение на Закона за биологичното разнообразие.

За нарушения на Закона за управление на отпадъците – нерегламентирано изгаряне на отпадъци и съвместно съхраняване на опасни и неопасни отпадъци, са съставени актове на „Софалукс България“ ЕООД и „Индъстрис“ ООД.

На „Галванопрактик Петров“ СД е съставен акт за това, че отпадъчните води са със съдържание, превишаващо индивидуалните емисионни ограничения по показатели „химическа потребност от кислород“ и „сулфати“, поставени в разрешителното за заустване на дружеството.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.