Край на схемата с фиктивни строежи (Обзор) Премахваме законовите вратички, позволяващи да се продават жилища в постройки, които не покриват изискванията

Амортизация на апартамент, отдаван под наем

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 14 ноември 2019

Екатерина Захариева представи възможностите за бизнес с България пред правителството на Намибия

Банков шеф обра трезора и избяга

Предлагат по-висок акциз за цигарите Автоматите на самообслужване без касови бележки

Слагат БДС на ръжения и пълнозърнестия хляб

Един лев за преглед при джипито да плащат децата Предлагат повишаване на цените на 220 клинични пътеки

„Тесла” избра Берлин за първия си завод в Европа Мъск обяви предстоящия строеж на “Гигафабрика 4”

Два случая на африканска чума по свинете в Разградско

Прокуратурата протестира оправдателната присъда спрямо стоматолога, обвинен за причиняване на смъртта на 14-годишно дете

Демет Йоздемир искала да стане адвокат

Правителството отпусна 24 млн. лв. за борба с бедствията

Михайлов титуляр срещу Парагвай

БЧК: Изгубената край Мальовица жена е починала от травмите си след падане

Рицари на Духовен събор в Стара Загора

Родните тамплиери се събират да дискутират проблемите на християнството

Участие ще вземат Димитър Димитров и д-р Мохд Абдуласи

Рицарите тамплиери на Йерусалим – Велик Приорат България и техните симпатизанти се събират днес в Стара Загора, за да проведат ежегодния си Духовен събор.

“Постоянно действащата тема в Духовния събор е българите светци, като на събитието всяка година се дискутират и няколко различни проблема. Важното е, че се събираме и говорим за християнството и нуждите на миряните, и от най-интересните доклади и материали, изнесени по време на събора, създаваме специална книжка”, обяви пред “Труд” Великият приор на Ордена на рицарите тамплиери ген. Румен Ралчев.

В събитието специално участие ще вземат представителят на фондация “Тангра Таннакра” Димитър Димитров и доктор Мохд Абдуласи.

“Господин Димитров ще говори за заблудите в ислямизацията на християните и приемането на мюсюлманството от страна на българите в Родопите, а д-р Абдуласи ще даде примери за прочистването на християните от ислямистите в Близкия изток”, обясни Великият приор.

По време на събора ще бъде открита и специална изложба с две съставни части. Едната е разпродажба на дарени картини с цел реставриране на скривалището на Васил Левски, а другата е гласуване на победителите от конкурса “Сирни заговезни – да съхраним българското”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.