Рицарски мотиви в новия „Трансформърс“

Режисьор отново е Майкъл Бей

Очакванията са за грандиозни приходи от продадени билети

“Трансформърс: Последният рицар” е петият филм от сагата за машини, които се превръщат в други машини, воюват помежду си, а на карта е заложена съдбата на Земята. Филмът удря кината едно десетилетие след премиерата на оригинала, който стана масивен хит и постави начало на целия франчайз.

И този бомбастичен хит в проект е режисиран отимператора на експлозиите Майкъл Бей. Неговата идея е да предложи на публиката разширяване на митологията, разкошни разрушения и свръхскъпи и спиращи дъха специални ефекти. Сагата обаче страда от обезличаване, а надеждата е, че предстоящият филм няма да бъде тотално разочарование в творческо отношение. Този път сюжетът включва средновековни рицарски мотиви.

Със сигурност критиците няма да станат най-големи фенове на продукцията, но пък фен базата на франчайза е мащабна, простира се от САЩ до Китай, и най-вероятно ще осигури огромни приходи за Бей, Стивън Спилбърг и останалите могъщи холивудски фигури, които участват в създаването на поредицата.

В ролите са Марк Уолбърг, Антъни Хопкинс, Джон Гудман, Джош Дюмел, Лора Хадок, Изабела Монер, Станли Тучи, Джон Туртуро, Питър Кълън, Сантяго Кабрера.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино