Родни красавици завладяват инстаграм

Николета Лозанова има 323 000 последователи

Моделките заливат социалните мрежи с разголени кадри

Селфитата са любими на най-известните българки

Провокативните модели Николета Лозанова, Моника Валериева, Бояна Маринова, Златка Райкова и Светлана Василева напълно завладяха социалната мрежа инстаграм. Актуалните имена в родния шоу бизнес се радват на все по-голям интерес към себе си, а феновете им се увеличават многократно с всяка нова публикация. Това не е никак случайно, тъй като в цял свят се носи славата за красотата на българските жени.

Най-харесваната сред представителите на модния бизнес у нас е тв водещата Николета Лозанова. Бившата съпруга на Валери Божинов не пропуска шанс да зарадва мъжката част от феновете си с порция провокативни фотоси. Моделката съвсем целенасочено публикува най-сексапилните и скандални снимки, чрез които да предизвика истински фурор в мрежата. Тази стратегия очевидно работи, доказателство за което са грандиозните 323 000 последователи, които притежава водещата на „Папараци“.

След нея се нареждат не по-малко скандалните Моника Валериева и спряганата за двойничка на Ни Ло Бояна Маринова. Двете красавици почти всекидневно обновяват профилите си с някое ново селфи, на което задължително се акцентира върху пищните им форми. Освен това и Валериева, и Маринова използват социалните мрежи като трибуна, за да промотират най-новите си модни проекти.

Приятелките Златка Райкова и Светлана Василева също попадат в класацията за най-харесвани и следвани моделки в инстаграм. За разлика от колежките си обаче русите изкушения обичат да разнообразяват селфитата си, като в тях включат най-близките си хора.

 

Топ 5 на популярните дами

Моника Валериева

доби голяма популярност у нас след участието си в конкурса „Мис Плеймейт“ през 2011 година и покрай слуховете, че има тайна афера с Валери Божинов. Преди няколко месеца издаде дебютната си песен „Грация“, която се прие със смесени чувства от публиката. Въпреки скандалния си имидж обаче звездата притежава хиляди верни фенове.

26-2-1

 

Бояна Маринова

е една от най-атрактивните модели у нас в момента. Тя е спрягана за двойничка на Николета Лозанова, а името й се свързваше с редица популярни мъже, сред които е бизнесменът Петко Димитров. Сега 22-годишната красавица е представително лице на един от най-успешните брандове в страната.

26-2-2

 

Златка Райкова

по-известна като Русата Златка, е горд носител на титлата „Мис Плеймейт“ и създател на собствена марка за дрехи. От 2013 г. до сега красавицата споделя едно легло с ММА боеца Георги Валентинов и това очевидно й се отразява много добре както на физическото, така и на емоционалното състояние.

26-2-3

 

Светлана Василева

е спрягана за една от най-скандалните родни знаменитости въпреки потвърждението от нейни близки, че е много скромно момиче. Носителка е на наградите „Мис Плейбой 2009“, „Най-секси блондинка 2011“ и „Секс символ на годината 2014“, а с участието си в риалитито „ВИП брадър“ показа, че не е за подценяване.

26-2-4

 

Велина Узунова

преди няколко дни се превърна в първия носител на наградата „Най-харесвана Инстаграм личност“. Тя е позната от участието си в конкурса „Мис България“ 2013 г., както и със скандалното видео, което засне с приятелките си Моника и Вероника. Освен това е близка приятелка с фолк дивата Райна.

26-2-5

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица