Романтично запознанство за Козирозите и професионални успехи за Водолеите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Прочетете задълбочено и отговорно подготвените за подпис договори, свързани с разширяване на вашия бизнес. При възможност вечерта си останете у дома и си почивайте. Не се опитвайте да омаловажавате подадената ръка от вашите колеги, които имат принос за вашите успехи и е редно да им благодарите. При семейните жени проблемите днес може да са с децата, които все нещо искат, но не бива да се правят компромиси с някои от желанията им. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако му липсва желание.

ТЕЛЕЦ

Бъдете отговорни към задълженията си и не позволявайте да ви създават проблеми свързани с бъдещи финансови загуби или провалени делови планове и проекти. Изпълнени с оптимизъм градите новите си планове. Внимавайте, да не се окажат нереални и неизпълними и да ви загубят времето. Заведете любимия на ресторант или гостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза, а при обтегнати отношения действа целебно. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньора ви е настроен за интимни мигове.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта на вашето работно място се справяте добре със задълженията си и сте в отлична форма. Около обед ще осъществите делови запознанства, които ще станат основа за бъдещите ви успехи, въпреки че имате ваши си съмнения. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. Денят ви е напрегнат. Вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

РАК

Напрежението не се отразява добре върху служебните ви отношения, но не сте склонни да се разделяте с хора, с които сте работили много години заедно. Предприемете промените, които позволяват да промените начина на работа и направете списък на служителите си, които се налага да уволните. Днес сте с особено настроение и не разсъждавате с разума си. Опитите ви да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания, а и ще съсипете необратимо отношения, които биха ви направили щастливи.

ЛЪВ

Очаква ви успех и шанс да стабилизирате завоюваната служебна позиция и да завишите доверието на околните. Справяте се бързо с всичките си служебни задължения. Не отказвайте помощ от страна на вашите колеги, ако работата ви натоварва. Нямате повод за притеснения, че ще ви се подиграват - и на тях се случва. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

ДЕВА

Подвластни сте на странично негативно влияние, от което е редно бързо да се освободите, ако знаете кой около вас ви пречи. Не се вслушвайте в мнение, което се разминава с вашите разбирания за професионалните ви планове. Въздържайте се от претоварване с работа. Ще ви зарадва професионален успех и признание. Ако сте преценили, че човекът до вас е мечтания партньор, приятелството ви може да прерасне в любов, но не и ако сте семейни. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че се опитва да е водещ в отношенията ви.

ВЕЗНИ

Не са благоприятни професионалните промени, нито налагането на вашите правила, дори и ако имате ваш бизнес. Изчакайте подходящ ден, за да ги обсъдите още веднъж с вашите колеги. Разчитайте на умението си да взимате бързо важни делови решения и ще се справите, дори и ако на пътя ви внезапно се появят трудности. Несемейните жени ще изживеят романтична любов, но от тях зависи да не е еднодневка или едномесечна, което ще ги разочарова. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимия ви премахва напрежението и умората.

СКОРПИОН

Вслушвайте се в съветите на вашите колеги, но не ги приемайте на всяка цена. Обмислете новите предложения, за да се възползвате от печелившите. Имате знания, за да намерите правилното решение на проблем, който блокира възможността да се справите със служебните си задължения. Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.

СТРЕЛЕЦ

Не си позволявайте да правите непоискано добро, защото ще бликне завист заради факта, че сте помогнали с желание на някого, без да очаквате нещо в замяна. Приемете предложения за пътуване, свързано с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте възможност да създадете нови задгранични контакти. Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие. Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

КОЗИРОГ

Запознанствата свързани с делови отношения за разочароващи. Заемете се с рутинните си задължения. Не показвайте пред вашите колеги задоволството си от свършената работа. По-добре откажете делово пътуване, дори и да е планирано, ако ви пречи да се справите със служебните си задачи. Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

ВОДОЛЕЙ

С вашите огромни знания и професионални умения ще превърнете с лекота мечтите си в реалност и ще жънат професионални успехи. Впечатляващи са печалбите от строителна и творческа дейност. Бъдете концентрирани в служебните си задачи. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате и сами. Не пренасяйте лошото настроение от наситения с работа ден у дома. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимия ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си.

РИБИ

По-добре е да се отдадете на рутинните си задължения, вместо да поемате нови задачи. Ако се налага да провеждате разговор с ваш колега, заради неговото безпричинно противопоставяне на вашите идеи, запазете спокойствие и си наложете умереност в думите и действията. Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп