Ромео Бекъм цъфна на корицата на "L'Uomo Vogue"

Мама и татко му се възхищават

По-малкият син на 45-годишния Дейвид и 46-годишната Виктория Бекъм - Ромео, дебютира на страниците на "L'Uomo Vogue". 18-годишният младеж се появи на корицата на италианското списание за мъже, което бе стартирано преди две години под ръководството на Емануеле Фарнети.

Заснемането е направено от модния творчески дует Мерт Алас и Маркус Пиггот, които винаги работят заедно. В обектива им Ромео се появява в спокойни образи. И така, на снимките на новия брой Ромео позира в широк зеленикав пуловер , сив джогър и груби черни ботуши Prada, а на една от снимките той пробва строг черен елек на голи гърди.

Между другото, Дани Рийд, който преди това работеше с марки като Burberry, Adidas, Topshop, Paul Smith и Supreme, беше отговорен за модната визия на сина на Бекъм на снимачната площадка. Самият Ромео в интервю за изданието признава, че е наистина щастлив да получи оферта за първата си фотосесия в бляскавото "L'Uomo Vogue".

Дебютът на сина на страниците на мъжко лъскаво списание вече е коментиран от звездните му родители. И двамата споделиха новите снимки на Ромео в своите акаунти в Instagram и признават, че са щастливи  от успеха му. "Гордея се с Ромео", написа Виктория, а татко му допълни: "Толкова се гордея с теб, Ромео. Каква невероятна първа фотосесия!"

Между другото, това не е първият опит на Ромео като модел: преди няколко години той работи в тясно сътрудничество с марката Burberry и дори бе лице на една от рекламните й кампании. В същото време модният дизайн е по-скоро хоби на млад мъж, защото времето му е изцяло заето от спорта. Преди това Ромео играеше професионално тенис , но наскоро, очевидно взе пример от известния си баща,  и се преквалифицира в футболист.

Коментари

Задължително поле