Ром заклан с нож на улица в Казанлък (ОБЗОР)

Ром на 29 години бе намерен заклан на улица “Банянска” в Казанлък. Около 3,30 ч през нощта срещу неделя на окървавеното тяло се натъкнал таксиметров шофьор. Ужасен, той веднага се обадил на тел. 112 и районът бил отцепен от полиция.

Мъжът лежал на пътното платно, затова първоначалната версия била, че ударен от автомобил. Съдебните лекари обаче открили две рани от нож на врата му, като едната от тях била зад ухото му. Предполага се, че тя е била смъртоносна. От полицията не съобщиха дали са открили хладното оръжие на местопрестъплението.

Убитият ром имал криминално досие на крадец. Основната версия на полицията е, че той е бил намушкан при пиянска свада. Не бе изключвано обаче и да е бил нападнат за отмъщение от ревност или заради стара вражда. До късно снощи продължаваха разпитите на роднини, познати и съседи на жертвата.

Точно преди 2 седмици жителите на Казанлък бяха потресени от друг кървав случай. Призори на 6 март полицаят от местното РПУ Драгомир Кирчев застреля от ревност бившата си приятелка Галина и се самоуби.

Коментари

Задължително поле