Рос от „Приятели”: Заклевам се, не съм крал бира! (ВИДЕО)

Актьорът Дейвид Шуимър прие с хумор приликата си с британски крадец

Вече два дни полицията в британския град Блекпул търси крадец, отмъкнал палто, мобилен телефон и голямо количество бира от местен магазин. Тривиалният иначе случай се превърна в интернет сензация заради кадър от охранителна камера, на който се вижда издирваното лице със задигнатите кенчетата в ръце. Мъжът има впечатляваща прилика с актьора Дейвид Шуимър, по-известен в целия свят като Рос от хитовия сериал „Приятели”.

Много бързо фенове на продукцията заринаха фейсбук страницата на органите на реда с цитати от сериала, забавни картинки и подобни. Така и работата по разкриване на кражбите беше буквално удавена в хумор, като извършителят остава неизвестен, предаде БТВ.

От блекпулската полиция реагираха с чувство за хумор и подчертаха, че са направили проверка и Дейвид Шуимър има алиби – бил си е в САЩ в момента на престъплението.

Актьорът обаче не остана по-назад и показа в „Туитър” видео клип, който показва престъпните действия на „Рос” от друга гледна точка. Кадрите отново са заснети в супермаркет, а Шуимър се е постарал напълно да заличи разликите между себе си и престъпния си двойник. „Полицаи, заклевам се, не бях аз. Както виждате, бях в Ню Йорк. Към здраво работещите блекпулски полицаи: успех с разследването. #небяхаз”, пише Шуимър.

Публикацията явно се прие радушно и от силите на реда, които му благодариха в социалната мрежа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица