Руската Пепеляшка Наталия Водянова се омъжи за милиардер

Водянова е известна като “руската пепеляшка” в света на модния бизнес.

Супермоделът със скромна церемония в Париж

Хубавицата изненада с избора си на сватбена рокля

Красавицата, израснала в крайна бедност, каза “да” на сина на най-богатия човек в света

Руският супермодел Наталия Водянова се омъжи за дългогодишния си любим - милиардерът Антоан Арно на скромна гражданска церемония в Париж. Феновете на красавицата останаха изумени най-вече от избора й на булчинска рокля. Тя се появи на сватбата си в тоалет дизайнерката Ulyana Sergeenko Couture. Всъщност той представлява риза с широки рамене и дълги ръкави, и дълга пола, прихваната в талията с колан. 37-годишната Водянова сподели снимка в Инстаграм, под която написа “OUI!” (“Да”).

Наталия и Антоан първоначално трябваше да се оженят на 27 юни в абатството Сен Пиер д’Отвилърс, но датата беше преместена поради пандемията. Очаква се те все пак да вдигнат втора, по-голяма сватба след време.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUI!

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Наталия започна връзката си с Антоан през 2011 г. след раздялата си с първия си съпруг Джъстин Портман, от когото има три деца. Двамата с 42-годишния Антоан, който е син на най-богатият човек в света (към януари 2020 г.) Бернард Арно, собственик на модния холдинг LVMH (Moet Hennessy - Louis Vuitton) вече са родители на две момченца - Роман и Максим, а седемчленното семейство живее заедно в Париж.

Водянова е известна като “руската пепеляшка”, тъй като от крайна бедност постига световен успех и се превръща в едно от най-желаните рекламни лица в модния бизнес.

Има изключително тежко детство, родителите й се разделят, поради което се налага тя от 7-годишна да поема грижата за болната си от аутизъм сестра, която е инвалид, докато майка й се бори за прехраната на цялото семейство. Често се налага невръстната Наталия да продава плодове на улицата, за да преживяват.

Това е една от причините да пропуска дни в училище и да бъде отбягвана от връстниците си. На 16 години Наталия е забелязана от скаут на модна агенция Viva Models и й предлага работа в Париж - така започва нейната приказка.

Коментари

Задължително поле