Руската посланичка е без конкуренция

Снимка: Twitter

Нейното име е Виктория Лопирева. Тя бе определена за посланичката на предстоящия Мондиал 2018 по света. Сексапилната рускиня със сигурност ще допринесе за популяризирането на Световното първенство, което ще се проведе в родината й. Тя вече дори го прави и то повече от добре. Руският модел бе голямата сензация по време на откриването на Купата на конфедерациите. Макар на шоуто в Санкт Петербург да присъстваха футболната легенда Пеле, руският президент Владимир Путин и шефът на ФИФА Джани Инфантино, в социалните мрежи се споделя едно - появата на Лопирева. Блондинката донесе топката за първия мач на турнира, облечена в къса бяла рокля, а феновете не останаха безразлични, заливайки интернет с коментари за изявата й.

Руската посланичка е без конкуренция"Без конкуренция!" гласи материал на английския таблоид "Сън", който е посветен на Лопирева.

Посланичката бе определена още в първия ден на турнира за най-красивата фенка. Едва ли тази й титла ще бъде оспорена до края на надпреварата.

33-годишната блондинка бе на трибуните и на двубоя между Русия – Португалия (0:1). Сред феновете имаше такива, които обръщаха повече внимание на красотата й, отколкото да уменията на Кристиано Роналдо и колегите му на терена. В края на срещата Виктория си направи селфи, с което честити победата на шампиона от Евро 2016. В социалната мрежа Инстаграм руският модел има малко над 1,2 млн. последователи.

Лопирева бе и във Франция по време на Европейското първенство и за разлика от националния отбор на Русия, остави отлично впечатление, което само бе потвърдено и сега.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена