„Пирогов“ с ново ръководство, проф. Стоян Миланов се оттегли

Снимка - Уикипедия

Ръководството на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ е сменено, съобщават от здравното заведение.

Смяната се извършва с протоколно решение на министъра на здравеопазването Илко Семерджиев и е с дата 16.02.2017г.

На досегашните членове на Съвета на директорите – д-р Константин Желев Димов, д-р Атанас Живков Кацаров и проф. д-р Стоян Георгиев Миланов се прекратяват правомощията.

Със същото решение на министъра на здравеопазването д-р Илко Семерджиев определя нов състав на Съвета на директорите: Асен Георгиев Балтов, Емил Рашков Доросиев, Стоян Георгиев Миланов, Людмил Николов Джунков и Илиян Панайотов Кършев.

В т. 4 на решението се посочва, че новият състав трябва да определи за изпълнителен директор проф. д-р Асен Георгиев Балтов.

Днес подаде оставка и досегашният директор на „Пирогов“ Стоян Миланов. Като мотив той е посочил лични и професионални причини. Миланов изразява благодарност към всички, с които е работил през последните 4 години. Той призовава към сдържаност, както и към продължаване на всички започнати проекти и успешното им финализиране.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Наред е директорчето на Александровска болница Костадин Ангелов. Защо- дълг на болницата 75 милиона, изгонени 25 професора и доцента. Болницата пред фалит

  2. И министър Семерджиев да си приготви оставката.Искаме си досегашния директор Профил.Миланов.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.