Ръсел Кроу влиза в образа на Зевс  

Актьорът успешно се превъплъщава в различни герои.

Крисчън Бейл си обръсна главата за ролята си в „Тор: Любов и Гръмотевици“

Холивудската звезда Ръсел Кроу официално потвърди участието си в предстоящата екранизация на комикса „Тор: Любов и Гръмотевици“, която в момента се снима в Австралия. Актьорът сподели и подробности за ролята си, около която до момента се носеха само слухове. „А сега, ще се кача на мотора си, ще отида в студиото на Disney-Fox ... и около 9:15 ч. вече ще бъда Зевс в Тор 4“, призна той в скорошно интервю.

Миналия месец таблоидите изнесоха информация, че Ръсел Кроу се присъединява към проекта, тъй като беше забелязан на снимачната площадка на филма заедно с част от главните артисти. Не се знаеше обаче кой точно ще играе Кроу в четвъртата част на "Тор".

Снимките на филмовия комикс сега са в разгара си в Австралия. Освен Крис Хемсуърт и Ръсел Кроу, във филма ще участват Кристчън Бейл, Натали Портман, Крис Прат и други известни артисти. Режисьор на филмовия комикс ще бъде Тайка Уайтити, която работи и по предишния филм от поредицата, „Тор: Рагнарок“. Според съобщения в медиите, лентата трябва да бъде пусната през май следващата година, но Disney все още не е коментирал официално датата.

Друг известен артист, който също ще участва в „Тор: Любов и Гръмотевици“ Крисчън Бейл беше забелязан в близост до снимачната  площадка с доста необичайна външност. Специално за ролята на убиеца на богове, Гор, Крисчън си обръсна косата. Създателите все още не са разкрили външния вид на артиста изцяло, но поне един детайл е ясен: както в комиксите, Гор няма да има коса.

Според сценария, мощен суперзлодей притежава огромен списък от свръхестествени способности и ловува по-висши същества за да отмъсти за смъртта на близките си. Блокбастърът се основава отчасти на известната графична поредица, в която Джейн Фостър (Натали Портман) е диагностицирана с рак, след което придобива силата на Тор (Крис Хемсуърт) и става новата супергероиня.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино