Садо-мазо обществото в България

Хора от всички социални групи у нас практикуват крайности в секса, разкри „Зодиак“

Всякакви хора идват при нас. От лекари, учителки, библиотекарки, бизнесмени и шефове на фирми до най-обикновени продавачи в магазини. Това разкриха представители на садо-мазо обществото в България. „Зодиак“ ги потърси след случая с миската Анита Мейзер, която е обвинена в убийство по непредпазливост на съпруга си Николай Димов. Според една от версиите тя го е задушила по време на садо-мазо изпълнение в дома й.

Професионалистите казват, че тайни във фетишите няма, но когато нямаш опит, може да пострадаш. „Не е нужно да се стига до крайности. Всеки си има своите лимити. Има садо-мазо секти, които буквално се убиват заради фетиша си. Има и хора, които обичат само да ги попляскват. Всеки сам си избира фетишите. Хората се възбуждат от различни неща, няма нужда да е свързано само с болка“, разясняват те.

Категорични са, че истинското садо-мазо се практикува с предпазни мерки. „В случая Анита е била доминираща, а мъжът й - подчинен. Свинските опашки, за които се говори, че може да са използвани, могат и сами да се затегнат и да е било инцидент. Това е често срещана практика“, разясняват още те.

Допълват, че по-неопитните хора могат да не усетят кога партньорът им преминава предела си на болка. „Ако няма комуникация, може практически да убиеш половинката си. Такъв може да е случаят с Мейзер. При възбудата хората спират да мислят и просто се забавляват, което може да бъде фатално“, признават те.

Ако обаче става дума за професионалисти, в България фетиш групите са „софткор“, защото няма напреднали фетиш партита, каквито има в Румъния и Англия. У нас почитателите на садо-мазо практиките се събират на специални партита, които обявяват в интернет. Те са със свободен достъп, но рядко се присъединявали външни хора, които нямали интерес да пробват методите върху себе си.

Събиранията се правят предимно за запознанства и обмяна на опит. Придобива се по-реална представа за изкуството на садо-мазохизма и се научават нови неща от пръв поглед.

„Най-лесното е, ако откриеш хора от такива среди или в интернет попаднеш на повече информация за това и осъзнаеш, че всъщност имаш фетиши. Душенето, биенето и всякакви други такива са в раздел садо-мазо“, казват още садомазохистите.

 

Главното правило

Трябва да има спасителна дума

В садо-мазото има едно главно правило, без което не може. Това е спасителната дума. Ако единият иска другият да спре играта, просто трябва да я изрече, издават тънкостите садомазохистите.

Практиката е измислена, защото викове от рода на „спри“, „боли ме“ и пр. може да са част от играта между двамата. „През цялото време могат да са в игра. Няма спиране, докато не се чуе ключовата дума“, разкриват още те.

 

Шибари се упражнява всеки ден

Не е задължително садо-мазо да е основно занимание. Но сред практикуващите го има хора, които трябва да се упражняват всеки ден. „Един шибари (б.а. - човекът, който връзва другите) трябва да практикува всеки ден, и то задължително да се прави с модел. Комуникацията между него и човека, който връзва, е изключително важна. Той трябва да знае какъв е пределът му, как са разположени нервните окончания по тялото му, защото, ако прещипеш някой нерв, може да се получи обездвижване на крайник до живот“, предупреждават професионалистите.

Те признават, че практикуват различни методи в интимния си живот, но нямат нужда да изпитват болка всеки ден.

 

Някои крият наклонностите си

Връщане назад няма

Повечето любители на садо-мазо споделят отворено на приятелите си, че ходят на такива места, и дори канят близките си с тях, за да видят нещо ново на партитата. За жалост хората се ограничават и не искат да видят какво всъщност представляват събиранията, казват професионалистите пред „Зодиак“.

Сред тях има хора, които разкриват какви са само пред фетиш групите. „Има човек, който е женен, но има наклонност към мъже и да се облича в женски дрехи. Жена му или семейството му не знаят за това. Има и такива, които са освободени и не се крият“, казват фетишистите.

Признават, че има толкова много форми на садомазохизъм, че вариант, в който да се откажеш, просто няма. „Това е начин на живот, веднъж хареса ли ти, това е“, допълват те.

При тях обаче безопасността е на първо място. „Голяма част от хората се плашат от тези неща, но всъщност няма нищо страшно. Всички ние сме професионалисти“, заявяват отговорно те и разкриват, че за повечето неща, които практикуват, първо се тренира. На сбирките им пък е препоръчително да има медицинско лице винаги, защото никой не е застрахован против инциденти. Невинаги обаче могат да си го позволят и реагират на момента, ако се случи нещо.

 

14011799_10153703283282617_962705272_n

14018108_10153703283297617_381397708_n

14054848_10153703283322617_703142290_n

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл