Светослав Костов: Ще обжалвам решението на СЕМ

Оставиха в ареста жената, обвинена за убийството на приятеля си в Костенец

Задържаният за убийството на фелдшер от село Орешник остава под стража

Японска компания иска да продава наши млечни изделия, мед и пчелни продукти

Бургазлийка на световния конкурс „Мис Планет“

Жан Клод Юнкер: Не виждам причина да бавим Брекзит след сделката

Условна присъда за причинена смърт по непредпазливост при дърводобив

Чужденец изтрезнява в ареста, шофирал ТИР с 2 промила алкохол

Чудотворната икона „Св. Богородица Касперовская“ в Бургас

Борисов: Ще бъде историческа грешка, ако не бъде дадена перспектива за ЕС на Албания и Северна Македония (ВИДЕО)

Петр Келнер купува Би Ти Ви Най-богатият чех придобива и телевизиите в Румъния, Чехия, Словакия и Словения

Община Благоевград подписа Меморандум за изграждане на Индустриална зона

Санират 17 жилищни сгради в Пловдив за 12,2 млн.лв.

Община Пловдив обяви обществена поръчка за саниране на 17 жилищни сгради на територията на града под тепетата на обща стойност 12 185 472 лв. без ДДС (14 622 566 лв. с ДДС). Крайният срок за подаване на оферти за участие в конкурсната процедура е 19 април. Поръчката се финансира от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, а избраната фирма изпълнител трябва да извърши работно проектиране, да изпълни съответните строително-монтажни работи и дейности по пускане в експлоатация на обектите, както и да осъществи аторски надзор съгласно изискванията и условията на договора.

В обхвата на обществената поръчка влизат няколко блока в район „Тракия“, както и многофамилни жилищни сгради в останалите 5 района на Пловдив. Кооперациите с над 36 семейства са на булевардите „Никола Вапцаров“ и „Македония“ и улиците „Академик Петър Динеков“, „Пере Тошев“, „Кръстьо Раковски“, „Никола Карев“, „Вечерница“, „Момина сълза“, „Панагюрище“ и „Стою Шишков“ и на улиците „Елба“ и „Лотос“ в населените с роми квартали „Столипиново“ и „Изгрев“.

Най-голямата сума за подобряване на енергийната ефективност надхвърля 1,5 млн.лв. и е предвидена за блок на улица „Победа“ с номера 62-72 в район „Северен“. Сградата е от три секции, като всяка обединява по 2 жилищни входа и се състои от сутерен и 8 етажа.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.