Сара Джесика Паркър разкри подробности за новите серии на "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър разкри някои подробности около продължението на „Сексът и градът“.
Актрисата говори по темата в интервю за Vanity Fair. Тя акцентира на това, че все още не знае всички подробности за продължението, но отбеляза, че пандемията на коронавируса "определено ще бъде част от сюжета... Защото това е градът, в който героите живеят“, казва Паркър.

Както вече е известно - продължението се очаква да бъде в 10 епизода от по 30 минути, с главни действащи лица - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Кои ще бъдат новите попълнения - предстои да разберем.

Паркър разкри още, че тя, Синтия Никсън и Кристин Дейвис очакват с нетърпение да видят какво ще се случи с Кари, Шарлот и Миранда сега, когато вече са в разгара на 50-те си години: "Мисля, че Синтия, Кристин и аз... всички сме развълнувани от изминалото време. Знаете ли кои са те в този нов свят сега? Адаптирали ли са се? Каква ще бъде ролята им? Какви ще бъдат те? Къде са се провалили като жени, като приятели и как са се ориентирали?... Толкова съм любопитна и развълнувана да видя как сценаристите си представят тези жени днес."

Паркър споделя, че й е много интересно и каква ще бъде връзката на героините с новите технологии и широкото разпространение на социалните мрежи. Датата на премиерата на поредицата все още не е потвърдена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица