Прасе с африканска чума е отстреляно в землището на Стралджа

Извънредна среща на върха на ЕС на 20 февруари за бюджета

„Белингкат“: Човекът от записа по случая „Гебрев“ е участвал в отравянето с „Новичок“ срещу Скрипал

Ново силно земетресение разтърси Турция

Фейсбук се срина в редица страни

Прокуратурата разследва случая с мъртвата риба в река Марица

Алпинистът, пострадал край водопада Рилска Скакавица, е с фрактура на бедрена кост Мъжът е стабилизиран, съобщават от УМБАЛ "Св. Анна"

Пащърнакът усилва имунитета Може да се консумира и суров, и сготвен

САЩ евакуира със самолет всички свои граждани и дипломати от района на Ухан в Китай

Трима демонстранти са убити в Ирак

Започна спешното заседание на НКП на „Левски“

Спасяват пострадал турист на Скакавишкия водопад с хеликоптери, транспортират го в болница

Над 5 хиляди души са заболели от грип за една седмица у нас

Китай спира груповите екскурзии в чужбина и страната

Полицията в Пловдив с масирани проверки на месопреработватели Разследват хранително предприятие за незаконен добив на подпочвени води

Свалят наполовина наема на „Колодрума“

Градската управа в Пловдив обмисля да свали драстично наема на многофункционалната зала „Колодрума“, но засега само за пловдивските спортни клубове. След Нова година те вместо 6000 лв. на ден вече ще плащат по 3000 лв., а наполовина падат и сумите за следващите дни след първия. Според сега действащата общинска наредба, ако състезанието продължава повече от един ден, за втория и третия се плащат по 5000 лв., а за четвъртия и всеки следващ – по 4000 лв. Предложението за сваляне наполовина на наема в „Колодрума“ е качено на сайта на община Пловдив за едномесечно обществено обсъждане, а през януари ще бъде гласувано в местния парламент.
През януари 2017 г. волейболните шампионки от „Марица“ искат да играят в „Колодрума“ мачовете си от турнира на ЦЕВ, а мъжкият баскетболен тим на „Академик“ също проявява желание да домакинства там двубоите си от Националната баскетболна лига и турнира за купата на България през февруари.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.