Светла Иванова с детска книжка за йога

Певицата Светла Иванова, която е посветена още на йогата и писането, издава своята трета „Вълшебна книжка“. Новото томче от поредицата „Тананикаща йога“  по традиция излиза като комплимент към всички малки и пораснали деца на 1 юни. 

Книжката събира  приказни релаксации с положителните утвърждения, вплетени в историите, които развиват различни добродетели у децата и ги приканват за пълно отпускане, оригами, песнички, над 30 йога упражнения към всичкии 60 страници за оцветяване с рисунки на художничката Мила Попнеделева-Генова, които ще направят вашата книжка уникална и неповторима. 

„Избрах третата си „Вълшебна книжка“ да е с приказни релаксации, защото ние родителите и учителите често забравяме, че децата ни също като нас имат нужда от почивка. Игри, подреждане, телефони, компютри, спорт, детска градина или училище, уроци и домашни изискват много енергия. Свободно избираемите дейности, гледането на телевизия, или други сетивни развлечения, които си мислим, че ги разтоварват, също не оставят нито свободна минутка за отдих на тялото и ума им.“, казва Светла Иванова. 


Всички ресурси (записи на песнички, изработване на оригами и техника на изпълнение на упражненията) са достъпни в платформата за Йога онлайн на www.svetlaivanova.com.

Коментари

Задължително поле