Световен дневен ред, август 2019 (ИНФОГРАФИКА)

Зрелищно събитие предстои през този месец в Севастопол, на полустров Крим. Там на 9 август, след двудневен поход от Москва, ще пристигнат рокерите от най-известния руски мотоклуб “Нощни вълци”, начело с Александър Залдостанов с прякор Хирурга.

В следващите два дни - на 10 и 11 август, в Севастопол ще се проведе традиционното Байк шоу, което тази година ще е десето поред в кримския град и ще е под наслов “Сянката на Вавилон”.

Организаторите му обещават невероятна програма и множество изненади, сред които и уникални изпълнения. Например летящи и огнени мотоциклети, гигантска галера, изригващ вулкан, невероятни каскади, изложба на съветски ретро автомобили и изпълнения на руски рок музиканти.

“Замисълът на това юбилейно Байк шоу е с мащабите си да надмине всички предишни - колкото и да ни се струва, че това е невъзможно. Самият живот и събитията, към които не можем и не искаме да останем равнодушни, ни подсказват идеите за шоуто. През тази година гостите отново ще видят Георги Победоносец на мотоциклет. Георги Победоносец обаче ще слезе от небето, в буквалния смисъл”, разкри предварително част от изненадите Хирурга.

Коментари

Задължително поле