Заловиха двама крадци на кола в София

15-годишни опитаха да откраднат метални пана от ограда на детска градина

В Павликени стартира кампанията за плащане на местни данъци Първият платец e 92-годишният Иван Драганов

Студентски екипи участват в международния конкурс за нова сграда на Карин дом

Нинова: Вотът на недоверие вече има своята роля, но мерките са палиативни

Кметът на Перник: Транзитът на вода от „Белмекен“ през София е единствената възможност за нас

Бащата на Меган: Двамата с Хари излагат кралското семейство

Откраднаха метална каса с пари от казино в село Борован

Депутатът от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева: Новоучреденият държавен ВиК холдинг ще оптимизира стратегическия воден отрасъл

Каракачанов: Възстановяването на Военновъздушното училище е изправяне на една несправедливост

Говорител на ЕК: Преговорите с Великобритания няма да започнат преди края на февруари

Трима пияни шофьори изтрезняваха в ареста през почивните дни

БСП внесе четвъртия вот на недоверие срещу правителството

Феновете на „Левски“ поискаха среща с Бойко Борисов

Близо 200 камери за наблюдение поставят в Нова Загора и селата

Свободни сме, свободни… колко да сме свободни Депутатите и правителството ни отърваха от Истанбулската и Маракешката конспирации, дано не е само засега

Имаме право на самобитност, признаваме и на другите пълното право на духовно-културна независимост

В такси в Пловдив стана дума за хлъзгавите от мръсотията улици. Шофьорът кипва: “Никой не ни е виновен, ние българите сме си виновни за всичко! Монархо-фашизма обвинявахме, СССР ни повредил държавата, сега Америка я бастисала – айде стига!” Ние сме си ги избирали такива да ни управляват, заслужаваме си и управията, и мръсотията, гневи се човекът. И себе лично счита за виновен, не разумява, че наред с голям процент българи е жертва на една от най-подлите манипулации за лошата, но единствено възможна демокрация. Чърчил го казал!

Индустриалецът Хенри Форд отбелязва, че човешките общества не обръщат никакво внимание нито на произхода, нито на последствията от теориите, които приемат. Така за властимащите елити се осигуряват траен комфорт и безнаказаност за управляващите администрации – виновни за бедите си са управляваните. Както гласувате, така ще живеете, набиваха политици и професионални лъжци в главите на хората. Свободни сте да управлявате живота си, да избирате и влияете на властта! Мнозина се хванаха и още вярват.

Свободни сме, свободни… колко да сме свободни… След Първата световна великите орязват и смазват България, но е прогонен цар Фердинанд и заклан Стамболийски. След Втората световна българите не си избират нито хегемона, нито “народната демокрация” и формите за прилагането й, но и досега ни наказват за социализма. Преди 30 години отново ни продиктуваха кой ще е Големия брат, коя е неговата международна общност, в какви съюзи да влезем.

Както и какъв да е правилният политически режим, как се върви през разбойническа приватизация към развиващ се пазар, как да подчиним на чужди модели правосъдието и какви конкретно закони да приемат в парламента. Та какво е независимото на България? От какво и за какво сме свободни? Какво реално могат да решават и правят в икономиката и политиката тукашните партии и управляващи без указания от Вашингтон и Брюксел?

Нищо нито във външната политика, нито в отбраната и охраната на обществения ред, нито в правоприлагането. Всички разумни българи знаят под чий императивен натиск спряха важни за нас енергийни проекти. Както и защо се орезилиха сега управляващите с “конкурса” за самолетите. Това е на туземните управляващи главната задача – да слушкат, да прокарват чужди политики, да се унижават, а срещу това да пълнят гушите. Пределно зависима е не само нашата мила родина, дори най-мощните икономически и политически западни страни в ЕС са такива.

Нямало било световни конспирации! Президентът на САЩ Франклин Рузвелт беше казал, че ако в политиката нещо се случва, то не е случайно, а така е било замислено. Терминът “конспирология” е измислен, за да се компрометира всеки опит да се разбере и обясни как реално функционира съвременният свят. Глобализацията е замислена още преди сто години, половин век след появата на “Комунистическия манифест”. Първият вариант на “Хуманистическия манифест” се появява през 1933 г., вторият – през 1973-а., актуализиран е през 2000-та.

Задкулисните “хуманизатори” на човечеството прокарват отхвърлянето на всички религии като ненаучно мирогледни конструкции. Нито религията, нито семейството и традициите, държавата или обществото нямат право да налагат на хората “остарели” единни морални ценности и норми. Опитаха да прокарат “цивилизаторството” си през конституция на ЕС, като не мина на референдум във Франция и Холандия, го пробутаха през Лисабонския договор.

През Брюксел продължават да налагат Истанбулската джендъристка конвенция, през ООН – глобалния пакт за миграцията от Маракеш. Въпреки яростната обществена съпротива, във Франция разрешиха гей браковете, после и в други страни, независимо от тежките загуби на доверие за партиите. Упорито се трасира път за налагане на Световни парламент, правителство и съд, чрез които глобалисткото задкулисие много по-лесно да прокарва “планетарния хуманизъм”.
Целенасочено Тръмп вади Щатите от различни международни договори и съюзи, натам се върви. Безогледно на бой последен към обявяването на Нова универсална религия, определяща Правилните норми и ценности, критериите за добро и зло. Сега или никога! Напред към безграничните човешки права, пределната свобода на личността и пълното безбожие! Губи сили обаче задкулисието, народите изглежда все по-остро ще се съпротивляват на тоталитарния му хъс.

Не желаят нормалните хора да се отрекат от народа си, да се откажат от традиции и култура, да бъдат превърнати в толерантно към злото всечовешко стадо. У нас депутатите и правителството се оказаха на висотата на националните интереси, отърваха ни от Истанбулската и Маракешката конспирации. Дано не е само засега, онези отвън ще увеличават натиска да ги приемем.

И задължително ще наблягат на ключовия модел за всяка религиозна потисническа конструкция “Спасение-Виновност, Ад-Рай”. Те Адептите, Посветените в Тайната, Богоизбраните, Носителите на Светлината освобождават нас човеците, изначално грешни, виновни, заслужаващи да страдат заради слабостите си. Притчата за Бог, Адам, Ева и Рогатия в различни варианти. Ако вкусят Забранения плод, хората ще Знаят, което Бог знае. Вън от Рая вечно да изкупвате греха си!

Как така простосмъртните, ние човеците, ще Знаем и така ще бъдем равни на Богоизбраните. Цензура за нас! Как така ще умуваме върху Ония ценности и дори ще се съмняваме в тях! Гейпарадите са задължителни, хомосексуализмът е норма, некрофилията и зоофилията са извращения. Защото така! Психиатрите да мълчат! Безропотно послушание е нужно като пропуск за Рая, иначе в Ада. За нарушителите на Предписанията ще действа нова Света инквизиция, клади, затвори. Джендърмерия, отнемане на децата от родителите, няма те да си ги възпитават!

През XVIII в. във Франция революционери отменят Бога, съчиняват нови критерии за добро и зло. “Разрешено е всичко, което не е забранено по закон”. Към всичко останало – търпимост, дори да е зло. После дори и да е беззаконие, всичко е позволено, щом якобинците, тогавашните Носители на Светлината, наредят. Конвент, гилотини по площадите, войни, реки от кръв в цяла Европа. Под лозунг и за Равенство и Братство. Същият глобализационен модел налагат и след Руската революция под формата на военен комунизъм – престъпления на талази, море от кръв.

Във Франция по онова време хората са живеели доста по-добре от съседите си, Русия към Първата световна е в икономически възход. Луи XVI и Николай II въобще не са били жестоки монарси. Конспирациите и пропагандата обаче се оказали по-силни, голям брой французи и руснаци не обърнали внимание нито на външния им произход , нито на последствията от красиво звучащите, но абсурдни лозунги. У нас Ботев се преизпълва с вяра в “светлия комунизъм”, по Смирненски милиони са стреснати и очаровани от устрема на червените ескадрони.

Същата свобода и справедливост носят и поредните глобализатори, либералните. Пак пръкнала се на запад идеология, силно наподобяваща комунистическата с формите и методите за брутално налагане без оглед на несъгласието на хората. Да ги държат бедни, скарани, неосведомени, изначално виновни и в постоянни страхове – това са изискванията за успеха на носителите на Ония ценности. Не ни освобождават, а заробват, в удобен момент и ще ни унищожат. Не сме виновни за хала си, носим само своите индивидуални отговорности.

Позитивната дискриминация спрямо които и да са малцинства разрушава нацията. Не съществува “общочовешка” толерантност, още по-малко “задължителна за всички”. Няма извъннационална толератнтост. Нормалното и допустимото в културата на един народ може да са напълно неприемливи за друг. Имаме право на самобитна култура и обичаи, на свободата да спазваме своите правила за приличие, а не спуснатите отвън. Да си ги браним!

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (37)

 1. С право се гневим се срещу руската фашистка окупация. Те не са нито „братя“, нито са ни помагали. РУсия си гледа собствените интереси чрез изнудване на чужди държави с всички средства. Русофилите се гневят от зависимостта ни от Европа и САЩ. Аз не знам държава, която може да живе самостоятелно и да е съвсем независима ако няма неизчерпаеми източници за финансиране., България НЯМА и затова трябва да е зависима и да е в съюз с други държави за да преживява някакси. Нашата история и тази на други държави по цял свят показва, че Русия изсмуква ресурсите на зависимите държави по всички възможни начни. Затова БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА Е ЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ. За другите зависимости може да се мисли – дали от някои държави в ЕС, дали от източноевропейски, балтийски, азиатски държави или САЩ. С всеки друг, но НЕ С РУСИЯ.

  1. Отрепките като теб и семето ти и сие евроатлантици ала плевнелиев и цветанов винаги ще бъдете роби, ще търсите да засмучите нечий с оправданието, че все някой друг ви е виновен.
   Факт.

   1. Кмнтр, ти винаги ще си останеш тъпорускоговедо.

    1. По долу писах кой е руско говедо.
     Вземи си хаповете!

  2. Днес отбелязваме Международен ден в памет на жертвите на Холокоста …
   Датата е подбрана, тъй като на този ден през 1945 г. са освободени концлагеристите от лагера в Освиенцим (Аушвиц) в Полша …
   Кой ги е затворил там – ?
   Кой ги е освободил – ?
   И преди да напишеш кой е ФАШИСТ вземи прочети историята !

 2. Клетият трольо фоби не може да стопли, че страните не могат да избират от кого да са свободни, а от кого не. Налагат им го, ето днес го пише за Македония и Гърция подписали договор за името, който твърдо не желаят повечето гърци и македонци. Може да се мисли за степента на несвободност. Колкото и да е тя, огромния брой население отначало се радва след смяната на омръзналия хегемон „освободител“, по-късно започва да недоволства от новия „благодетел“. И особено да псува туземните властимащи, пробутани или направо натрапени от „благодетеля“ и „освободителя“.

  1. Значи народите не са доволни от решенията на парламентите си. И във Франция недоволстват срещу управлението си. Може ли България да е свободна и независима от всякакви влияния? Може – чрез затворено натурално стопанство и самозадоволяване.

   1. Лапай козяшкоцветановия и не разсъждавай идиоте!

    1. Говедоруско, разкарай се от българския форум.

     1. Руско говедо ще викаш на баща си, отрепко сла6оумна потурнашка.

   2. Пак доказваш колко си неадекватен с русофобията си – все пак Русия е помагала на българите , благодарение на 260 000 руски воини , оставили костите си в нашата земя , се възстановява България като Трето българско царство . За тия ФАКТИ САЩ и всички западноевропейски нации нямат никакви заслуги , напротив – най-активно са противодействали и разпердушинили българските земи , населени с етнически българи в съседните ни държави . Колкото и да се напъваш да опровергаваш , само с русофобия не става , най-много да се на.с.е.р.еш .

 3. Илиев, лекувай се .Имам карта за Карлуково.

 4. Зов за обсолютна свобода на изкуфял рабфаковец !
  Свободата се извоюва другарю глашетай на
  диктатурата на пролетарията. Свободата не е дар
  от руските щикове и съвеските танкове ,което
  втълпявахте и все още втълпявате на българите.
  За каква свобода плачеш?! През целия си живот
  си правел каквото си изкаш.
  Плачат ти за обсолютна свобода започва от
  ПСВ. Защо изпускаш периода преди ПСВ, когато
  възрожденския патос все още бошуваше в
  главите на много българи.?!Когато борбата
  срещи “освободителя “ ни за национална
  независимост бе в разгара си?! Защо най-
  върлия противник на съединението бе
  Русия?! Защо Русия организира убиството
  на Стомболов и създоде с рубли политици
  и обикновенни българи русофили, които
  да мислят , че сме длъжни винаги да плащаме
  за свободата си и нищо не мажем да направим
  без тяхната благословия?! Ами подлата роля
  на Русия във междусъюзмическата война!!!!
  Да Русия унищожи възрожденския ни устрем..
  Тогава , когато се нуждаехме от спокойствие ,
  когато трябваше да осмислим мъката, развилнелите революционери, залорадстващи
  и щасливи започнаха безкрайни разправии,
  бунтове терор и убиства подържани от руски
  и сръбски средства ..
  Подариха ви властта унищожихте всичко
  здраво мислещо Само папагали академици
  във философополитическата света използват
  взаимно отричащите понятия , като монархо-фашизъм . Целият плач е за джендаризъм и
  имигрантската вълна . Това ли са проблемите
  на България ?! Проблеми решени от българския
  народ…..
  Ако нямаше свобода тази словестна диария нямаше да види бял свят

  1. Шизи слабоумно, що таквиз вувузели кат теб не извоюваха свободата, бе кавал?!
   Другите му виновни та калпавата отрепка… сите седерасти и герберисти – все калпави боклуци.

 5. За свобода сте направени – СВОБОДНИ !!! из Светите Писания.

 6. NAI-VELIKIJ OT NAS,GO E KAZAL MNOGO JASNO-,,KOITO NI OSVOBODI,TOI SHTE NI POROBI,,!
  ZATOVA,TRJBVA DA SE RAZ4ITA,SAMO NA SOBSTVENITENI NI SILI I UM,TAKA KAKTO SA GO PRAV
  ILI VELIKITE NI DARZAVNITZI,SAZDALI BALGARIJ!I NIKOGA DA NE DOPUSKAME POPADANE POD
  NOVO ROBSTVO,TA DA SE NALAGA NJKOI DA NI,,OSVOBOZDAVA,,!

  1. Кой го е казал това, бе глупако ?? Кой, Левски ли ? Аман от идиоти, които дори не могат да пишат на български и кирилица, но са силни да поучават с глупостите си! Прочетоха някъде един фалшификат приписван на Великия българин и хоп… Повтарят го до безумие. Никой от тях дори не се замисля, че Левски изгубва живота си на бесилото през 1873 година, а Русия решава да ни освободи 4 години по-късно! Вероятно Великия е имал и дарбата на Ванга !? А…? Брей, то бива, бива тъпотия, ама пък чак толкова !? ( Нямах никакво намерение да коментирам, само прочетох публикацията и някои коментари, без дежурната помия от „Русофоба“, но не издържах пред измислиците )

   1. Аз също не издържам пред манипулациите и лъжите, че русия ни е освободила. Да, но с користна цел – за влияние. А ти си ясен змбиран русофил. В 24 часа има статия за гафа за cп. „Бългаpcки воин“ за скачването на “Съюз 33” със “Салют 6”. Тя показва до какво отвратително лизане на руски задници се е призинила обезумяла България по време на фашисткото робство. От простака живков на върха до последния лумпен идиот. Няма друг народ да е паднал толкова ниско.

    1. Половината западна европа е паднала по ниско от нашето падение преди 89та… а падението на ибрика боко го няма даже в другите земни кълбета.
     И си вземи хапчетата, шизи слабоумно.

     1. „Паднала“ Европа, щото те изритаха като крастава жаба – ходиш да им точиш социалните помощи и да им изнасилваш децата.

     2. Социалните помощи ги точи боко – бойко борисов… за да може цветанов да ги дава на тролещи длабоумнизи като те6.
      Вдяваш?

    2. Русия е най близо до България , със сходен език , православна вяра , традиции и винаги ни е помагала ,сегашните ни западни господари искаха да направят България разорана картофена нива ,бомбандираха страната жестоко с хиляди невинни жертви , ей така без нужда ,за кеф на някой си чърчил !

     1. И нещо друго , сега се гърчим как да купим 10 самолета , пари няма а и няма кой да ни подари , а преди сме имали над 350 бойни самолета , хвърчаха нон стоп , нали се сещате че не сме ги купили всички , или ако сме ги купили сме били най богатите не само в региона !!!

   2. KİRİLSKA KLAVİYA NE E RUSKO İZÇADİYE A BIDEŞTETO NA KİRİL İ METODİ…3/4 OT SVETA İZPOLZVAT Q i F klaviyatura OSTANALİTE SA kİTAYTSİTE….tova sa tehniçeski problemi ne reşeni ot Ruskata NAUÇNA MİSAL.

 7. Свободата в личен план е вътрешно изживяване. С Русия сме имали доста по-малко неприятности отколко с англоамериканците.

 8. русофобе,русофобе-Да приемем,че Русия наистина ни освободила с користна цел!НО НИ Е ОСВОБОДИЛА!!!Това е неоспорим факт.Докато турция ни беше поробила и нямаше никакво желание да ни дава свободата.Ти кое предпочиташ?Руско „користно“освобождение или вечна турска робия?А?Сега те хванах на тясно.И ако беше живял тогава-през 1877г.-за кого щеше да се биеш?За руснаците или за султана?

  1. Фоба си е слабоумна отрепка и потурнак… кат повечето герберасти прилича на плевнелиев…

 9. В основата на всяка безкористност се е скрила някаква корист. Борбата за жизнено пространство между империите и държавите е борба на живот и смърт за тях. За народите върху териториите тя е въпрос на оцеляване в по-добри или по-лоши условия, в относителна зависимост или направо в сатрапски режими. През руските режими сме имали по-висока степен на държавност с повече възможности за развитие, при османската сатрапия сме нямали въобще държавност и е било чист геноцид. Сега нямаме почте никаква държавност и геноцидът е налице, но пак ни се поднася като свобода, толерантност и човешки права.

 10. Русофоб явно е копеле – толкова омраза се трупа у копелетата срещу биологичния им баща . Майка му е легнала с някой руснак в края на ВСВ – за да се откупи – преди това е била немска к.у.р.в.а .

 11. Спорите за неща, котио за възрастните хора са ясни – няма безплатен обяд! Освободила ни е Русия, защото имала ( и сега има) имперско желание да владее много земи (не че сега зямата й е малко). Американците също вероятно ни коткат защото имат „геостратегически“ интереси. Навремето Германия ни е охажвала не без интерс, а Англия ни е тормозела пак заради своите намерения. Ние трудно можем да сме абсолютно независими както се иска на нациналистически мислещите българи, но можем да отстояваме интересите си, ако тези, които водят външната ни политика са добри политици. Но каквото и да направи един политик, вечно ще има противници – угода няма! В природата е така – по-силния гони по-слабия.Важното е да няма война и да просперира държавата, макар и бавно.

 12. Използването на цинизми и грубости в спора е израз на лошо възпитание и най-вече на умствено безсилие! И жалко, че в такива форуми няма администратори, които да следят за поведението на форумците, които заради анонимността на нета си позволяват да обиждат другите.

 13. SVOBODNI SME URA OTKYM PARI SME SVOBODNI DA NE GI MISLIM OTKYM ZEMQ I SOBSTVENOST SME SVOBODNI DA NESE TREVOJIM OTKYM ZAKONOTVORCJESTVO I REFERENDUMI SME SVOBODNI OTKYM SLOVOTO SME SVOBODNI IMA KOI DA MISLI VMESTO NAS PRAVILNO I DA NI TRIE I BLOKIRA OT VSICHKO SME SVOBODNI DA VI PIKAM NA TAKAVA SVOBODA

 14. Съседната статия за Янко Янев „Изток и Запад“ („Русофили докараха първата национална катастрофа, а германофилите втората“) е пълно потвърждение на тази на Илиев (последните две изречения). Друг ни е на нас „чипа“, такива да си се харесваме, себе си трябва да обичаме без да мразим тези или онези.

 15. „Ku4etata na Pavlov“ mogat samo da go dihat na „Rusofob“. Ako ne im haresa, mogat da mu go jvakat, kakto sa go pravili ot 140 godini.

 16. ,,TARTAKOVER,,SLED KATO SE ZAPOZNAESH PODROBNO I BEZPRISTRASTNO S ISTORIJTA-SHTE
  RAZBERESH,ZASHTO:I LEVSKI,RAKOVSKI I DRUGI SA ISKALI,,OSVOBOZDENIETO,,DA SI BADE 4ISTO
  BALGARSKO DELO! I 4E VSJKA EDNA,,IMPERIJ,,SI GONI SVOITE ,,IMPERSKI,,INERESI!IMPERIJ-SAMA
  RJNKA,,-NJMA!

 17. И Русия, и Туркия и всички бивши наши владения и подвластни територии около нас, предимно от бялата раса, а и водещите кланове на другите раси са били и пак ще бъдат СВОБОДНИ само, когато са били и пак ще бъдат скоро част от Великата Българска Империя, която е създадена не от маймуните на Ротшилд, Дарвин, Маркс, Енгелс, Троцки-Бронщейн, Шиф, Улянов-Ленин и другите временни Хазарски представители на Земята , а от Великата Вселена и Божествения Разум, който постепенно и миролюбиво възстановява Старото Учение на Майката Земя-Богородица според заветите на Рода Дуло и Кан Кубрат.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.