Сексоложката Наталия Кобилкина е бременна

Със съпруга й Такис Дретакис не се пазили след сватбата

Очакват гръцко-руско бебе на българска земя

Наталия Кобилкина неведнъж е споделяла, че иска да има деца. Всички знаят, че със съпруга си Такис Дретакис не са се пазили след сватбата през юни миналата година, но и забременяването никога не е било “на всяка цена” при тях. “Знам, че ще се случи в най-подходящия момент”, казваше известната сексоложка и този момент настъпи. Преди дни двамата с Такис обявиха че очакват първата си рожба. Те все още не желаят да разкриват пола на бебето, но признават, че “летят от щастие”.

На въпрос на “Труд” как се приготвя за бременността, Наталия Кобилкина сподели, че чете книги на руски психолози и лекари за пренатално развитие. Сексоложката е известна със своя работохолизъм и е категорична, че бъдещото майчинство няма да промени работните й планове. Напротив, освен проектите, които предварително е планирала за есента и зимата, Кобилкина възнамерява да развива и други, свързани с този най-прекрасен период от живота на жената.

“Любими приятели, благодаря ви за вашата любов и подкрепа. Щастливи сме, че чакаме руско-гръцко дете на българската майка земя. Пожелаваме на всички двойки прекрасни и здрави бебета, леки бременности и любов и разбиране в семействата”, написа популярната в оналайн пространство сексоложката в профила си в инстаграм, след като обяви щастливата новина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица