Секс и насилие в последния сезон на „Игра на тронове“

Очаква се поредицата да счупи рейтинговите рекорди

Сериалът идва през април догодина

Последният и дългоочакван сезон на фентъзи сериала по скандално успешната литературна средновековна жанрова екстраваганца “Песен за огън и лед” на Джордж Мартин, озаглавен “Игра на тронове” ще бъде излъчен през април, 2019 година и ще се състои от 6 епизода, обявиха от HBO. От телевизията разпространиха и специален тийзър трейлър, но все още липсва окончателна дата на премиерата на сезона.

Поредицата “Игра на тронове”, се превърна в глобален поп-културен и ефирен феномен. Очаква се финалният сезон на сериала да счупи рейтинговите рекорди.

Междувременно от HBO подготвят няколко проекта, чието действие ще се развива в същата “вселена”, съобщава “Варайъти”. Телевизията вече е поръчала нов проект на сценаристката Джейн Голдман, известна с работата си по фентъзито “Звезден прах” и “Домът на мис Перигрин за чудати деца”.

Действието в сериала, по който работи Голдман, ще се развива хиляди години преди събитията от “Игра на тронове” и ще разкаже за златната епоха на героите във Вестерос и нейния упадък, допълва изданието. Това няма да бъде историята, която си мислим, че знаем. Междувременно вече е започнал кастингът за пилотния епизод на проекта на Голдман. Главните роли са поверени на Наоми Уотс и на Джош Уайтхаус.

Едно е сигурно – последният сезон на “Игра на тронове” ще предложи изобилие от секс и насилие.

Коментари

Задължително поле