Селски хулиган обърна полицията на хотел

Õóëèãàíúò íîùóâàë äâà ïúòè â ïîëèöåéñêèÿ àðåñò â Øóìåí òàçè ñåäìèöà

Буен мъж от село Близнаци обърна полицейския арест в Шумен на хотел, след като се наложи да бъде задържан два пъти за половин седмица и да нощува под стража. 24-годишният Севгин Мурад се проявявал на едно и също място - хранителния магазин на селото, където правел скандали на продавачката.

В понеделник подпийналия мъж си купил бира и започнал да се заяжда, а когато били извикани полицаи се заканил, че като си заминат, ще запали обекта. Арестували го, спал в ареста, а във вторник магистрати от районен съд му наложили 10 дни задържане в поделенията на МВР. Пуснали го да си ходи, защото имало тридневен срок за обжалване.

Севгин отишъл право в същия магазин, сякаш да си довърши скандала, коментират местни. Заради нарушаване на обществени ред отново бил задържан и нощувал в ареста, съобщават от полицията.

Миналата година скандалджията пак имал подобен "отдих" с охрана в същия арест за 10 дни, защото пребил дядо си. Иначе бил работлив и готов на всякакъв труд, само да не скучае зад решетките. Според съселяни, Севгин бил кротък, но не носел на алкохол и проблемите му започвали като се напие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право