„Селцето“ тръгва по bTV Comedy

Старите жители помагат на новодошлите да се адаптират.

Нов испански сериал

Хора от града оставят всичко зад себе си и се местят в измисленото село Сория

Трудностите на приспособяванeто към новия живот пораждат много комични ситуации

Испанският сериал “Селцето”, от създателя на “Новите съседи” и “Щурите съседи” Алберто Кабайеро, започва на 21 октомври и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 часа по bTV Comedy на мястото на “Преспав”. Повторения от “Селцето” ще се предлагат на следващия ден от 14:30 часа отново по комедийния канал.
Поредицата проследява живота на група хора от града, които решават да оставят всичко зад себе си и да се преместят в измисленото село Сория, което е привидно изоставено. Скоро след пристигането си, те откриват, че в селото има жители, които ще им помогнат да се адаптират към живота там. П

риспособяването в селските райони обаче се оказва по-лесно за някои, отколкото за други, което ще предизвика много комични ситуации, подчертаващи приликите и разликите между селския и градския живот.
Сериалът се състои от 2 сезона, всеки с по 8 епизода, като се очаква да бъде заснет и трети сезон. Главните роли са поверени на Рут Диас, Мария Хервас (Мартина от “Новите съседи”), Фелипе Гарсия Велес, Санти Милан, Карлос Аресес (Агустин от “Новите съседи”) и др.

Сантяго Милан Монтес, известен като Санти Милан, е роден на 13 септември 1968 г., в Барселона. Освен като артист, той се изявява и като шоумен и телевизионен водещ. Завършва актьорско майсторство в родния си град, а една от първите му телевизионни изяви е като репортер в късното шоу на Андре Буенафуенте “La Cosa Nostra” по TV3. По-късно самият той става водещ на собствено вечерно забавно шоу. Следват роли в няколко сериала, сред които Periodistas, където е в образа на фотожурналиста Пеп и в ситкома Siete Vidas, където играе Серджо Антунес.

Възползвайки се от телевизионната си слава, Милан започва кариера и в киното. През 2009 г. се жени за актрисата Роза Олуча, от която има две деца: Рут и Марк.

Коментари

Задължително поле