Серенай Саръкая закъса с кариерата

Името на Серенай Саръкая се върти на пълни обороти в жълтата преса.

По време на пандемията актрисата напълня

Напоследък името Серенай Саръкая се върти на пълни обороти в жълтата преса. Журналистите се интересуват от личния живот на звездата и кариерата й. Самата актриса говори за това в последното си интервю за “Vogue”. Серенай Саръкая, която поради епидемията дълго време не се появи на публично място и предпочете да бъде в къщата на любовника си Джем Йълмаз, даде онлайн интервю за списанието. В него тя призна, че си наложила пълна изолация. Турнето на мюзикъла “Алиса в страната на чудесата”, в който участва, е прекъснато поради епидемията и е малко вероятно да бъде възобновено скоро. Що се отнася до новия й филм, посветен на певеца Берген, актрисата чака решението на продуцента. Засега не се знае кога ще започнат снимките. Филмът беше замразен за три години и работата по него започна в края на миналата есен и отново беше спряна поради карантината.

През последните години актрисата преживя не един провал в професионален план. Според турските медии новият любовник на Серенай - Джем Йълмаз и старият - Музафер Йълдърим, които щяха да са продуценти на друг филм с нейно участие - “Черна комедия”, са сложили край на бизнес сътрудничеството, заради нея. Изглежда, на мъжете не им е много удобно да работят заедно. Въпреки провала на филма в турския боксофис, партньорите го продадоха Netflix и не останаха губещи. Въпреки това, дори парите понякога не са в състояние да се справят с мъжкото его.

Наскоро турските папараци направиха нови снимки на скандалната двойка Серенай Сарайкая и Джем Йълмаз в Бодрум. От тях става видно, че Сереная значително е напълняла и с корем, което повдига въпроса: това карантинни килограми ли са или актрисата е бременна? Това обаче е малко вероятно, защото на снимките Серенай Саръкая пуши.

Възлюбеният й Джем Йълмаз се вбеси от снимките и заплашва да съди папараците за нарушаване на личния му живот. Това обаче трудно може да стане, тъй като турският съд многократно е отхвърлял подобни искове, обосновавайки решението си с факта, че публичните лица не могат да претендират за защита на личния живот.

Коментари

Задължително поле