Сериалът "Черна любов" превзе Америка

"Голям успех на поредицата "Черна любов" в Америка!", тръбят турските медии.

Сериалът, закупен от международния дистрибутор Inter Medya, се излъчва по един от най-големите испански телевизионни канали на Univision в САЩ. "Черната любов" с участието на Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл Доулу в главните роли, е първата турска поредица, която се излъчва в прайм тайм. Сериалът се върти там под името "Amor Eterno". Първият епизод надмина всичките съперници в надпреварата за рейтинг,привличайки огромното внимание на зрителите.

Още в първия ден на излъчването, "Амор Етерно" надмина по рейтинг един от най-мощните конкуренти сред телевизионните канали - "Телемундо", със 70% по-висока гледаемост. "Черна любов" стана и един от най-дискутираните в Twitter.

Основателят и главен изпълнителен директор на Интер Медия - Ян Окан каза, че „Черна любов ” е един от най-успешните примери в турския драматичен жанр. Към днешна дата сериалът е гледан в повече от 80 страни с огромен успех.

"Черната любов", който гледахме и в България, бе удостоен с наградата "Еми" миналата година, а през 2016-а получи и специалната награда на журито на Международния филмов фестивал в Сеул.

Коментари

Задължително поле