Сериал разказва за живота Кари Грант

Премиера по Epic Drama

Завладяваща история за това как момче от Бристол става холивудска икона

Този май зрителите ще бъдат отведени на завладяващо пътешествие през живота на холивудската легенда Кари Грант с новата биографична драма от четири части "Арчи". Разграничавайки важните фази от еклектичния живот на холивудската звезда, премиерата на бурно аплодираният сериал беше на 8 май по Epic Drama.

Впускайки се в завладяващата история за това как едно момче от Бристол, Арчи Лийч, се трансформира в емблематичния Кари Грант, сериалът "Арчи" се развива на фона на златната ера на Холивуд, отвеждайки зрителите на стремително пътуване през бурния живот на актьора, от проблемното му детство, до шеметния му възход.

На 58-годишна възраст, при третия си развод, Кари Грант, изпълнен от известния британски актьор Джейсън Айзъкс, се оказва самотен и унил в Лос Анджелис. Докато той се бори с личните си демони, зрителите се пренасят обратно към трудното възпитание на Арчи Лийч във викториански Бристол. Изоставен от баща си и накаран да повярва, че майка му е мъртва, младият Арчи намира утеха и цел в трупата на Боб Пендър – акробати, които играят на хиподрума в Бристол.

Решен да стане известен, Арчи се впуска с трупата в Ню Йорк, където се влюбва в жизнеността на Америка и отказва да се върне у дома. По-късно се озовава в Холивуд, където пътят му се пресича с филмовата икона Мей Уест. Преименувал се на Кари Грант, той се изкачва до върха на успеха, само за да получи шокираща новина, която разкрива миналото му и го принуждава да се изправи срещу отдавна погребани истини.

Джейсън Айзъкс влиза в ролята на Кари Грант.

Сериалът също така изследва романтичните залитания на Грант, особено връзката му с младата актриса Даян Кенън, която става четвъртата му съпруга и майка на единственото му дете, Дженифър. Докато Грант се бори с проблеми с обвързването, произтичащи от бурното му възпитание, върховете и спадовете на личния му живот са хвърлени в светлината на прожекторите, включително брака му с Кенън и появяването на дъщеря им Дженифър. Със звездни изпълнения и завладяващ сюжет, "Арчи" предлага трогателен и интимен портрет на една от най-устойчивите икони на Холивуд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали