Серхио Рамос след мач №150: Касияс да трепери

 

Капитанът на Испания, бранителят Серхио Рамос, записа мач №150 с националния отбор. Това стана при равенството 1:1 с Германия в приятелска среща, играна в Дюселдорф. Попаденията реализираха Родриго („Валенсия“) и Томас Мюлер.

А Рамос вече е на 17 срещи от изравняване на постижението на Икер Касияс, настоящият №1 по мачове за „Ла фурия“.

“Икер вече трепери – призна с усмивка играчът на „Реал“ (Мадрид). - Да задмина неговото постижение няма да е лесно. Но вече съм тук, гордея се с постигнатото и продължавам напред. Беше страхотен мач, особено за феновете. Изиграхме прекрасно първо полувреме, бяхме пълни с енергия, а това е ключово срещу отбор като Германия. Те са един от фаворитите за световната титла.“

А след мача Рамос публикува и любопитна снимка в своя профил в инстаграм. Нея нея е той при дебюта си за националния отбор през 2005 година срещу Китай.

“Да сложа тази фланелка за първи път преди 13 години бе невероятно. Да го направя 150 пъти е сбъдната мечта, която е факт благодарение на всички вас - треньори, колеги, фенове. И по-конкретно на двама специални хора. Благодаря ти, Луис. Винаги си с мен, Антонио”, написа европейският и световен шампион.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят