Сидеров към Радев: Коремно възлизане се прави от вис

Ако потренирам няколко дни, ще го мога, смята лидерът на "Атака"

Коремното възлизане се прави от вис, а не със засилка, коментира шеговито в кулоарите на парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров упражнението, което президентът Румен Радев изпълни на лост в базата на специалните части в Пловдив . Ако потренирам няколко дни, ще го мога, още не съм загубил форма, уверен е Сидеров. Той поздрави Радев за демонстрираната по костюм нелоша физическа форма.

Не трябва да се влиза в нападки с президента, призова той по повод изявления на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов относно срещата между Радев и руския патриарх Кирил на "Дондуков" 2. Ако Цветанов може да направи коремно възлизане, да го направи, да се изравнят, пошегува се Сидеров. Патриарх Кирил просто каза историческата истина, смята лидерът на "Атака".

По думите на Сидеров противоречията му с Валери Симеонов най-вероятно ще продължат, но това няма да доведе до разпадане на коалицията "Обединени патриоти" или до излизането й от управлението, защото това щяло да доведе отново на власт БСП и ДПС.

Коментари

Задължително поле