Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

32 млн. евро налива Австрия в частни медии

Лекари в Турция тестваха успешно ваксина срещу COVID-19

Лъжат с хапчета за подобряване на зрението Искат 69 лева за хранителна добавка

„Силвър Стар“ пое Mercedes в България

Новосъздадената компания „Силвър Стар Моторс“ поема генералната дистрибуция от Daimler в България за продажбите и обслужването на марките Mercedes, Setra и Fuso. Групата „Силвър Стар“ се контролира от саудитския бизнесмен Халед Джуфали. Управлението у нас е поверено на изпълнителния директор и член на борда на директорите Ролф-Юрген Заерле, който има близо 30-годишен опит с марката Mercedes. Преди да дойде в България, той е управлявал четири години дейността на генералния дистрибутор на Daimler в Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина.

При първата си публична изява у нас ръководството на „Силвър Стар“ афишира предстоящи интензивни маркетингови дейности с цел утвърждаване на компанията като лидер на пазара на леки и товарни автомобили в България. Фирмата стартира дейността си в началото на април и планира да завърши годината повече от 1000 продадени нови превозни средства от всички дивизии на групата. Ще бъде отделено специално внимание и на търговията с употребявани автомобили, които се предлагат на склад или директно се доставят от Daimler, като потребителят получава гаранция за пробега и състоянието.

Запазват се същите продажбени и сервизни центрове на Mercedes, Setra и Fuso у нас. Подобрени са стандартите на следпродажбеното обслужване – резервни части се доставят пет дни в седмицата от Германия, въведени са процеси за контрол на качеството. По отношение на новите коли са налични модели за тестово шофиране и голямо разнообразие от складова наличност. Сроковете за доставка са унифицирани с тези на европейските пазари. На клиентите се предлага атрактивни програми за обратно изкупуване, с което се облекчава покупката на нов автомобил.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Чета материалчето и си спомних как бат’бoko ни говореше, че агнетата и кочовете са нашите български мерцедеси. Аз даже вързах един кръг от арматурно желязо с диаметър около 30 сантиметра с разпънати на него едни дамски прашки на рогата на коча. Та, да попитам: тази компания „Силвър Стар Моторс“ тя ли ще се занимава с овцевъдството в България???? Да знам, де!!!!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.