Силно представяне на „Момчето от последния чин“ в поредна вечер на театралния фестивал „Тара-ра-бумбия“

С много емоции и великолепни постановки протича VI международно издание на „Тара-ра-бумбия“.

Актьорите от „Момчето от последния чин“ показаха истински талант и силна игра вчера пред благоевградската публика. Артистите Стефан Вълдобрев , Боряна Братоева , Димитър Николов , Димитър Банчев , Симеон Алексиев, Красимира Кузманова, под вещата режисура на Крис Шарков представиха сюжета на постановката с динамика, съспенс и невероятни режисьорски решения. Пиесата „Момчето от последния чин“ е написана от испанския драматург Хуан Майоргa, съобщиха от Община Благоевград.

След края на спектакъла, публиката се пренесе в „Гората на моето дърво“ с Васил Зафирчев и Сашо Костов от Драматичен театър „Джинот“ от Велес. Постановката е под режисурата на Александър Ивановски по дело на младия, но доказал се автор Сашо Димоски.

„Тара-ра-бумбия“ продължава и днес, 16 май, с постановката на театър „Възраждане“ - „Великденско вино“ от 19:00 часа на Голяма сцена на ДТ „Н.Й.Вапцаров“.

„Щастливият Бекет“ е втората пиеса за деня. Тя ще бъде поставена на сцената в Младежки дом от 21:30 часа. Щастливият Бекет“ е интерактивен театрален спектакъл, който е вдъхновен от пиесата „О,щастливи дни“ на Самюъл Бекет.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони