Симеонов: НФСБ ще поиска промяна в управлението и взаимодействието в коалицията (СНИМКИ)

Снимки: Пламен Стоименов

На събранието вчера обсъдихме актуалната политическа обстановка в страната и последната серия от оставки. Не знам как точно да го нарека. Тези действия имат пагубно влияние върху държавността. Това съобщи в пресконференция лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов, който прочете декларация на изпълнителния комитет на НФСБ.

Симеонов заяви, че от НФСБ са разочаровани от настъпилите уволнения на дългогодишни кадри и професионалисти вследствие на катастрофата в Своге без да има още резултати от разследването. Това е поредният случай, в който Бойко Борисов действа като едноличен управник, каза още той.

"Стабилността на управлението е застрашена заради непрекъснатите атаки срещу НФСБ в коалицията", каза Симеонов. "Липсва воля за извършване на реформи. Извършват се назначения и уволнения зад гърба на Националния фронт за спасение на България", заяви още лидерът на партията, който допълни, че не приема за нормален този модел на управление.

"Част сме от коалицията само, за да успеем да реализираме програмата и обещанията си", каза той.

НФСБ ще изиска решителна промяна в начина на управление и взаимодействие в коалицията, гарантиране на живота и здравето на българските граждани, борбата с корупцията. Също така от патриотичната партия ще гласуват против оставките на Московски, Нанков и Радев, информира Симеонов.

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика