Симона Загорова възроди фолк хитове на Глория (ВИДЕО)

Певицата Симона Загорова, която през февруари стана майка за първи път, изненада феновете си с нови версии на прочути хитове от репертоара на майка си - попфолк звездата Глория.

Младата изпълнителка, която се изявява повече в поп музиката, пусна своя прочит на сингъла „Златна клетка“,  а по-рано и версии на неостаряващите „Ледена кралица“ и „Феникс“.

Феновете не спестиха суперлативите си за добрия начин на интерпретация от страна на Симона, като не липсваха и сравненията между майка и дъщеря по отношение на вокалните качества.

„Прекрасна наша Симона. Благодарим ти, че вдъхваш нов живот в тези брилянти“, „Прекрасна! Великолепна! Глория като млада певица! Супер!“ – пишат някои от почитателите на певиците.

С емоционален коментар под видеата се включи и бащата на Симона - музикантът Илия Загоров, който е автор на някои от най-обичаните парчета на бившата си жена Глория. "Вече си сила, обичам те! Щастлив съм, че Господ ме дари точно с теб, от твоя глас песните вече звучат съвременно и с голям заряд! Дерзай, мое момиче, ти ги умееш нещата!", написа гордият татко, който от години живее в Канада.  

Талантливата Симона Загорова обеща всеки понеделник да представя свои версии на позабравени стари хитове от фолка, като част от нова музикална поредица в YouTube канала й.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица