Синът на Алисия и Валери Божинов влюбен до уши

Почти 12-годишният син на попфолк певицата Алисия и фурболистът Валери Божинов, вече си има гадже, с което се хвали в социалните мрежи.

Валери Божинов-младши има лична Instagram страница, а в един от последните си постове отправя специално пожелание на приятелката си по случай рождения й ден:

"Да имаш такова гадже като теб е сбъдната мечта. Не мога да си представя живота без теб и се радвам, че днес мога да ти кажа колко много те обичам. Бъди винаги моята единствена и съкровена любов!", написа малкия Валери.

Въпреки че Валери и Дария са гаджета едва от 2 месеца, детската им чиста любов е наистина трогателна.

 

View this post on Instagram

 

Да имаш такова гадже като теб е сбъдната мечта. Не мога да си представя живота без теб и се радвам, че днес мога да ти кажа колко много те обичам. Бъди винаги моята единствена и съкровена любов! Сънувам те често, обичам те безкрайно, не спирам да мисля за теб нито миг. Бъди винаги най-красивото нещо в живота ми. Честит рожден ден! Имам най-прекрасното гадже на света, което всеки ден ме търпи и някак си все ми прощава за глупостите, които правя. Благодаря ти, че те има и че правиш всичко това за мен. Пожелавам ти най-прекрасните мигове на света да ги изживееш по най-добрия начин! На моето единствено и неповторимо гадже пожелавам най-вече здраве, след това много, много любов и не на последно място - много сбъднати мечти!☺️?❤️

A post shared by @ vbj20071412 on

Коментари

Задължително поле