Пенсионерка почина, синът й я задушил със завивка

Снимка: Архив

Пенсионерка почина след жесток скандал със сина си. Драмата се разиграла в дома на семейство Чилибиеви-на 5-ия етаж във вход 3 на блок 5 в бургаския ж.к. „Лазур", вечерта в петък.

Първоначално съседите помислили, че възрастната жена е починала от естествена смърт, щом видели, че пред блока е спряла линейка. На мястото обаче имало и патрулка. Полицаите са арестували сина-Мариян, тъй като по тялото на пенсионерката-на 76 години, имало синини. Констатирано е, че смъртта е настъпила от задушаване, съобщиха от полицията. Именно Мариян подал и сигналът, че майка му е в безпомощно състояние. Той разказал, че я бутнал при караницата и тя паднала на земята.

Синът бил с нисък праг на търпимост, често избухвал. В дома преди жената да почине, имало битов скандал, като се предполага, че именно той е причинил смъртта майка си, казаха криминалисти.

Според първоначалната версия, 76-годишната Бинка карала 36-годишния Мариян да се преглежда при психиатър, а той се вбесил, че иска да го вкара в лудница и затова и се нехвърлил, душил я и със завивка, при което пенсионерката се задушила.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право