Скандалът с Камбуров – за пари

Скандалното напускане на Мартин Камбуров от „Локомотив“ (Пд) часове преди победата с 2:1 над „Етър“ е само за пари. Голмайсторът побеснял от ново неизпълнено обещание на собственика Христо Крушарски, че всички задължения ще бъдат изчистени. А няколко часа преди мача Камбуров се заканвал колко гола ще вкара през новия сезон.

Камбуров си е тръгнал от стадиона в Ловеч още преди началото на двубоя. Заканил се е, че повече няма да се върне. В съблекалнята на отбора били бесни, защото отново останали излъгани от Крушарски. Бизнесменът е в Бразилия и трябваше да се прибере в съботната вечер.

Футболистите на „Локомотив“ имат да получават по две заплати, осем премии и четири наема. Многократно ръководството гарантирало, че всичко ще бъде оправено преди началото на новия сезон. Последната дума на Крушарски датира от преди последната контрола срещу „Оборище“ (Панагюрище). Сега новото обещание е, че всички суми ще бъдат оправени най-късно в понеделник.

Вратата за Камбуров обаче изглежда напълно затворена. Нападателят сам не искал да остава повече при това ръководство. А два пъти през годините напусна ЦСКА, обяснявайки на „Армията“, че го влече само към „Лаута“.

Треньорът Воин Войнов опита да замаже ситуацията след победата над „Етър“. Специалистът започна да обяснява, че Камбуров е почувствал болки в коляното и затова е решено да не играе. Истината обаче очевидно е друга.

Най-доволни от ситуацията с Камбуров трябва да са в „Левски“. В следващия кръг „сините“ гостуват в Пловдив, а нападателят е човекът, който нареди 15 гола във вратата на този съперник през последните години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ