Скандал за магия вкара Калканджиева в ареста (обзор)

Бившата “Мис България” показва снимка от телефона си, какво е заварила пред вратата си. Кадри: Glаs.bg

Шестата по красота в света преспа в Шесто РУ в София

Вероятно ще бъде обвинена в дребно хулиганство

Шестата по красота в света Жени Калканджиева преспа в ареста на столичното Шесто РУ в София след скандал със съседи. Екшънът се разиграл във вторник привечер в столичния кв. “Бояна”, където бившата “Мис България” живее с детето си и съпруга си Стефан Манов-Тачо. Наложило се намеса на полиция. Малко преди полунощ Калканджива била отведена с полицейска патрулка до районното управление. Най-вероятно тя ще бъде обвинена в дребно хулиганство.

Всичко започнало във вторник следобед. Тогава Калканджиева се прибрала в дома си, след като била при приятелка. Както самата тя казва е пила вино. Заварила на стелката пред вратата си накъсани листчета. “Тормозят ме. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински. Нищо не сме им направили. Те тръгнаха срещу нас”, разказа разпалено пред Glas.bg Калканджиева, малко преди да се намеси полицията. Според нея на листчета, пъхнати под вратата є, пишело “Лъжкиня”, “Гаднярка”, “Боклук”. “Не се сдържах и им казах, че са гадни вещици”, допълни Калканджиева. Според нея съпругът є се изнесъл, за да няма напрежение.

Съседите й Ралица и Маги Захариеви, с които бившата “Мис България” е влязла в конфликт имат различна версия. “През деня днес чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме листчета хартия пред вратата ни накъсани. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията. Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми и прилоша”, разказа 22-годишната Маги Захариева. Те твърдят и, че шестата по красота в света хвърляла яйца по колите пред блока.

Първоначално Жени Калканджиева влязла в патрулката със сина й Георги. Нейн съсед пожела да го прибере при себе си, но тя отказа. По-късно обаче детето било взето от баща му. “Труд” се свърза със съпруга Стефан Манов-Тачо. Той обаче отказа коментар. “Чакам в съда и не мога да говоря”, бе единственото, което каза снощи Калканджиева, след като телефонът й цял ден бе изключен.

 

Преди две седмици

Съпругът й бе задържан за побой

На свобода е срещу 5000 лв. гаранция

] Стефан Манов-Тачо
Стефан Манов-Тачо

Съпругът на Жени Калканджева - Стефан Манов-Тачо, също се забърка в скандал с побой преди две седмици. Той бе обвинен в закана за убийство, след като се сби с един от съседите си.

Саморазправата стана след забележка за силна музика. След екшъна Тачо също бе отведен в 6-то районно управление. Срещу 5000 лв. гаранция бе освободен от ареста.

Пребитият Георги Любенов разказа, че първо бил ударен в ребрата от приятел на Тачо, а после съпругът на Калканджиева го ударил по лицето.

По това време бившата “Мис България” не била в дома им. Тя обаче разказа, че до сблъсъка се стигнало, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика един на друг. Комшията отдолу обаче се подразнил и направил забележка. След размяна на обиди се стигнало до физическия контакт.

Малко след скандала стана ясно, че оплакалият се е бил герой на “Господари на ефира” през 2014 г. Той бил заснет как обещава работа и пари на момичета срещу сексуслуги.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право