Скандал пред кафенето на Башак Дизер

Съпругата на популярния актьор Къванч Татлъту - дизайнерката Башак Дизер, притежава кафене, което се намира в квартал Харбие в Истанбул. Според журналиста Дилек Яман, наскоро някакъв човек искал да проникне в заведението, настоявайки да се види с Башак Дизер.

"Синан А. рано сутринта отишъл до вратата на кафенето, започнал да чука по вратата и прозорците и неистово крещял, че иска да се види с Башак. Служителите, които по това време били в заведението, се заключи вътре и се обадили на полицията. Нападателят викал: "Башак ще дойде! Няма да мръдна от тука, докато тя не дойде! Дори и да си тръгна сега, ще дойда отново и ще стане по-лошо!"

Пристигайки, служителите на реда отвели скандалжията в полицията. Оказа се, че 28-годишният Синан А. бил любовник на приятелка на Башак Дизер. След като се разделил с любимата си, той дошъл да помоли Башак да ги помири.

Къванч Татлъту и Башак Дизер научили за инцидента от полицейския участък и подали жалба срещу Синан А. заради избухването му и че е нарушил спокойствието на живеещите около кафенето гражданите.

Коментари

Задължително поле