Скандал при снимките на сериала "Вятърничав"

Каква и вината на Акън Акънйозю

Актьорът Акън Акънйозю – екранният Миран в сериала "Вятърничав", е критикуван по време на снимките на финала на поредицата, информира турското издание "Aksham".

Актьорът се славел с липса на точност и много често закъснявал за снимки, което предизвиквало недоволство сред целия екип. Всеки път Акън Акънйозю изтъквал различни причини за закъсненията си, но най-често, че имал проблеми да става рано сутрин за работа.

Когато екранният Миран  за пореден път закъснял за снимките на финала на телевизионната поредица и получил коментари по свой адрес, той вдигнал скандал, като напуснал снимачната площадка. Акън Акънйозю не харесал факта, че го критикували за такива дреболии като закъснение.

Известно е, че целият екип е чакал достатъчно дълго актьорът да се успокои и да се върне на снимачната площадка.

Ще припомним, че в неотдавнашното интервю Акън Акънйозю отбеляза, че способността да не задържа проблеми в себе си, му помага да стане успешен актьор.

В момента Акън Акънйозю е сред най-популярните  актьори в Турция, а сериалът "Вятърничав" с неговото участие спечели любовта на зрителите както в южната ни съседка, така и в чужбина.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица